icon

Themaworkshop 'Onbestemd verdriet, verlies en gemis: prenatale imprints oplossen'

Je diepste verdriet, verlies en gemis aanpakken leer je in deze driedaagse workshop. Je lost je prenatale imprints op en je haalt alle stress uit de tijd voor je geboorte, waardoor je actuele verlieservaringen gemakkelijker verwerkt. Verstrikkingen die ontstaan zijn in je prille ontwikkeling maak je los, waardoor je vrij wordt en één in jezelf.

In deze bijzondere tijd worden deze workshops online aangeboden

Misschien ben jij ook iemand die last heeft van:

  • energieverlies

  • onduidelijke grenzen

  • hooggevoeligheid

  • overgevoeligheid voor geluiden of straling

  • diep verdriet of eenzaamheid

  • intriges (terechtkomen in 'driehoeken')

  • gemis

  • niet in gang geraken

  • voortdurende stress,…

En kan je daar geen duidelijke aanleiding voor vinden in je levensgeschiedenis? Of is er iets in je leven dat maar niet klopt? Heb je de indruk hier niet echt te willen zijn en dat je feitelijk weg zou willen? Dan zijn dit mogelijk signalen van het vroege verlies van een tweelingbroer of -zus in de baarmoeder of andere prenatale problemen.

Voor wie in de baarmoeder deel uitmaakte van een tweeling of andere prenatale problemen heeft meegemaakt, lijkt het leven veel ingewikkelder dan voor wie alleen het leven begon. Vaak hebben ervaringsdeskundigen er niet alleen belemmerende overtuigingen aan overgehouden, soms ook een vaag verdriet of gevoel van eenzaamheid.
Wat het Vanishing Twin Syndroom inhoudt en hoe je met Live The Connection verbindingsprocessen de uitdagingen die prenatale problemen met zich meebrengen kunt aangaan, leer je tijdens deze driedaagse Themaworkshop.

Omdat deze workshop verderbouwt met de bouwstenen die je al hebt geleerd in de eerdere Themaworkshops rond Familie en Communicatie & zelfsabotage, en omdat deel zijn van een Vanishing Twin en prenatale problemen ook alles met je familie en zelfsabotages te maken heeft – zo zijn er families waar veel meer tweelingen voorkomen dan in andere families of waar intriges van generatie op generatie worden overgedragen – is het nodig om eerst de Themaworkshops Familie en Communicatie & zelfsabotage te volgen alvorens verder te gaan met deze workshop. In de Themaworkshop Familie heb je immers leren werken met je hele stamboom, heb je familiepatronen leren aanpakken en heb je geleerd te werken met zogenaamde ‘oude last’. In de Themaworkshop Communicatie & zelfsabotage heb je geleerde je zelfsabotages op te heffen. Deze verbindingsprocessen zullen ook nuttig blijken te zijn in de workshop 'Onbestemd verdriet, verlies en gemis'.

In deze workshop komt alle wijsheid tot uitdrukking van Marina's jarenlange ervaring met mensen die prenatale trauma's hebben. Als je wil weten of je deel bent van een ongeboren tweeling, als je weet dat je moeder een zware zwangerschap heeft gehad, of als je professioneel met cliënten Live The Connection toepast, ben je speciaal welkom op deze Themaworkshop.

Om deze Themaworkshop te kunnen volgen, moet je eerst de Kernmodule, en de Themaworkshops Familie en Communicatie & zelfsabotage gevolgd hebben.

Onbestemd verdriet, verlies en gemis
"De Live The Connection verbindingsprocessen helen en transformeren echt! Het zijn wonderen voor IVF kinderen of hooggevoelige mensen die lang niet begrepen werden of geen oplossingen konden vinden voor hun problemen."

- Deelnemer juli 2020

swirl-doormat
Logo LTC White RGB tagline trans
kmo

Op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top