Prijzen en kortingen voor workshops bij Marina Riemslagh

Workshop ontstressen

De deelnameprijs voor de Workshop Ontstressen van een hele dag bedraagt €89.

Wanneer je de Workshop Ontstressen hebt gevolgd, ontvang je een waardebon van €25 die je kunt gebruiken om in te schrijven voor de Kernmodule.

Kernmodule

De deelnameprijs voor de Kernmodule is €880 voor de vierdaagse workshop, zij het live of online.
Zie hieronder voor informatie over de sociale korting en KMO-portefeuille. Deze kortingen zijn namelijk ook van toepassing op de Kernmodule.

Themaworkshops

-  De deelnameprijs voor de Themaworkshop Familie en de Themaworkshop Communicatie en zelfsabotage is €660 per tweedaagse workshop.
- De Themaworkshop Onbestemd verdriet, verlies en gemis: prenatale imprints oplossen, en de Themaworkshop Grensoverschrijding zijn driedaagse workshops; de prijs is €990.
- De prijs van de vierdaagse Themaworkshop Gezondheid is €1221.

Deelname aan Themaworkshops is enkel mogelijk als je eerst de Kernmodule hebt gevolgd.

Omdat er inhoudelijk op elkaar wordt verder gebouwd, is het belangrijk om de Themaworkshops in deze volgorde te volgen:

  1. Themaworkshop Familie
  2. Themaworkshop Communicatie en zelfsabotage
  3. Themaworkshop Onbestemd verdriet, verlies en gemis: prenatale imprints oplossen
  4. Themaworkshop Grensoverschrijding
  5. Themaworkshop Gezondheid

Bedrijven die gesitueerd zijn in Nederland en over een geldig BTW-nummer beschikken, betalen het cursusbedrag met verlegging van btw en vermelden dit in hun BTW-aangifte bij de vragen 4b en 5b van het formulier.

De Kernmodule of Themaworkshop online of live herhalen kan aan €66 per workshopdag.

Kortingen en gespreid betalen

Wens je de deelnameprijs in schijven (termijnen) te betalen, dan kan je dat aanduiden in het contactformulier. Alle workshops behalve de Workshop Ontstressen kunnen in termijnen van tien maanden betaald worden. De Themaworkshop Gezondheid kan in termijnen van elf maanden. Traject Doorbreken kan je betalen in één keer of in termijnen van 11, 22 of 44 maanden.

Heb je een beperkt inkomen, dan kom je in aanmerking voor een korting en betaal je een deelnameprijs voor de Kernmodule van €515 en een deelnameprijs van resp. €330/€495/€660 voor de Themaworkshops.

Wanneer je recht hebt op de korting, kan je dit aanduiden in het inschrijfformulier.

Komt in aanmerking voor deze korting:
- Wie alleenstaand is en onder de €1400 en samenwonend onder €2300 per maand aan inkomsten heeft (inclusief inkomsten van huurgelden, aandelen en dergelijke; exclusief kindergeld). Indien je hiervoor in aanmerking komt, duid het dan aan in het inschrijfformulier.

- Wie jonger is dan 25 betaalt eveneens een deelnameprijs van €515 voor de Kernmodule en voor de Themaworkshops resp. €330/€495/€660. Indien je hiervoor in aanmerking komt, duid het dan aan in het inschrijfformulier.

- Wie met twee of meer leden van hetzelfde gezin deelneemt aan dezelfde workshop, kan voor de overige samenwonende gezinsleden beroep doen op de korting. Zij betalen dan €515 (Kernmodule) of resp. €330/€495/€660 (Themaworkshops).

Betalen met KMO-portefeuille

Kleine ondernemingen die in België gevestigd zijn, kunnen voor de Kernmodule en Themaworkshops gebruik maken van de KMO-portefeuille. Indien je hier gebruik van wens te maken, kan je dit aanduiden in het inschrijfformulier. 

KMO portefeuille kan gecombineerd worden met de sociale korting, de jongerenkorting of de gezinskorting.

swirl-doormat
Logo LTC White RGB tagline trans
kmo

Op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top