Vraag en antwoord

Op deze pagina vind je een aantal antwoorden op vragen die je mogelijk hebt.
Heb je nog een vraag, neem dan graag contact op via het contactformulier.

  • Ga naar de agenda en bepaal voor welke workshop en op welke datum je wil inschrijven. Klik erop.
  • Je komt nu op de detailpagina terecht met de info over deze specifieke workshop.
  • Onderaan vind je het zinnetje ‘Klik hier om in te schrijven’ bij Inschrijven. Klik erop. Mogelijk dien je eerst een account aan te maken door je te registreren op de webshop van de Teacher.

 

Let erop dat je de volgorde van de workshops respecteert. De enige workshop die je eventueel kunt overslaan is de Workshop Ontstressen.

Klik hier voor inspiratie voor kinderen, ouders en leerkrachten.

Live The Connection is een zeer krachtige methode om alle vormen van stress in je leven weg te nemen. Tijdens de workshops leer je eenvoudige stappenplannen om snel en diepgaand te ontstressen op alle niveaus. Je maakt komaf met persoonlijke moeilijkheden, je verbetert je relaties én je gezondheid door Live The Connection toe te passen in je dagelijkse leven.

 

Lees hier meer over de methode en hier over de grondlegster.

Door hier te klikken en het contactformulier in te vullen.

Door hier te klikken of via het hoofdmenu op ‘Ervaringen’ te klikken. Daar kan je zowel ervaringen lezen als bekijken.

We hebben de video’s over de Workshop Ontstressen verborgen, omdat de ervaring ons heeft geleerd dat het voor de meeste mensen beter is om ‘Het ABC van ontstressen’ te leren bij een Ontstress Teacher, zodat je meteen je vragen kunt stellen en altijd een aanspreekpunt hebt.
Wil je toch graag de video’s bekijken, neem dan contact op.
 
 
In de Workshop Ontstressen leer je ‘Het ABC van ontstressen’, wat super krachtig is als je het correct toepast. Tegelijk is het een tipje van de sluier van wat er allemaal mogelijk is met Live The Connection.
 
 
Sinds kort is er ook Traject Doorbreken. Daarin zitten alle workshops van Live The Connection vervat.

Als je de foutmelding ontvangt bij het inloggen op www.livetheconnection.shop, ga dan hier naar ‘inloggen’.

 

Ben je je wachtwoord vergeten, klik dan op ‘Wachtwoord vergeten’ en vul daar je e-mailadres in. Je krijgt dan een mailtje met een nieuw wachtwoord, dat je kunt aanpassen in je account zodra je bent ingelogd. Klik op ‘Accountgegevens’ en voeg daar zowel het wachtwoord in dat je ontving via de mail, als je nieuwe wachtwoord (2 keer).

 

Als je niet meteen een mailtje ontvangt, is het goed om ook altijd je spam/ongewenste mail te checken. Vind je ook daar niets, neem dan graag even contact op.

Ben je je wachtwoord vergeten, klik dan hier op ‘Wachtwoord vergeten’ en vul daar je e-mailadres in. Je krijgt dan een mailtje met een nieuw wachtwoord, dat je kunt aanpassen in je account zodra je bent ingelogd. Klik op ‘Accountgegevens’ en voeg daar zowel het wachtwoord in dat je ontving via de mail, als je nieuwe wachtwoord (2 keer).

 

Als je niet meteen een mailtje ontvangt, is het goed om ook altijd je spam/ongewenste mail te checken. Vind je ook daar niets, neem dan graag even contact op.

Hier kan je meer lezen over stress en ontstressen.

 

Het Ontstress-boek kan je aankopen door contact op te nemen of bij een van de Connection Coaches.