round-icon-core

Je stress opgelost en je leven in eigen handen

Levensveranderende workshops om zelf je onderbewuste te herprogrammeren

Live The Connection is een zeer krachtige methode om alle vormen van stress in je leven weg te nemen. Tijdens de workshops leer je eenvoudige stappenplannen om snel en diepgaand te ontstressen op alle niveaus. Je maakt komaf met persoonlijke moeilijkheden, je verbetert je relaties én je gezondheid door Live The Connection toe te passen in je dagelijkse leven.

Deelnemers aan Live The Connection komen vaak met deze problemen:

  • Stress, piekeren, angstaanvallen, negatieve instelling, uitstelgedrag, faalangst, traumatische ervaringen, ...

  • Moeilijkheden in contact met anderen, je onzeker voelen, irritatie, bang zijn voor afwijzing, weinig zelfvertrouwen, vastzitten in een destructieve relatie, moeilijkheden in de familie, ...

  • Weinig energie, hoofdpijn, CVS, fibromyalgie, slecht slapen, tinnitus, ...

  • Moeite met concentratie, burn-out, perfectionisme, moeite met je leidinggevende en/of collega's, leerproblemen, ...

We weten dat stress allerlei problemen veroorzaakt: lichamelijk, in jezelf, in relaties, in de familie en op het werk. Stress betekent alle soorten irritatie, angst, ontgoocheling, kwaadheid, maar ook eenzaamheid en isolatie.
Stress uit zich ook in 'ontsnappingsgedrag': verslavingen, uitstellen, afleiden, ...

swirl-grey

Live The Connection is een bijzonder krachtig instrument om gemakkelijk en effectief te ontstressen op alle niveaus én om aan te trekken wat jewél wilt in je leven in plaats van te herhalen wat je niet wilt.

"Ik kan niet anders zeggen dan dat ik een ander mens geworden ben: de stress die ik al van kindsbeen af ervaar, is weg. Ik ben rustig vanbinnen, ik glimlach met gemak, ik zie het leven zitten, ik heb er zin in!” S.S. (v.) is 52.

Sinds het onderzoek van celbioloog Bruce Lipton weten we dat stress en overtuigingen niet alleen onze gedachten beheersen, ze beïnvloeden ons hele lichamelijk en geestelijk functioneren. Je onderbewuste impulsen hebben dus meer impact op je leven dan je bewust denkt en wilt.

Je onderbewuste programmering bijstellen is dus cruciaal. Met Live The Connection verander je die snel, eenvoudig en diepgaand, met blijvende resultaten. Je onderbewuste lezen en veranderen, blijkt net zo eenvoudig te zijn als een stukje tekst aanpassen in een document.

Wanneer er te weinig verbindingen actief zijn in je hersenen, dan is je brein in stress. Dan werkt je immuunsysteem niet goed, kan je je moeilijk concentreren, ben je niet meer productief en niet aangenaam voor jezelf en je omgeving – met alle gevolgen van dien. Tijdens de Workshop Ontstressen leer je om jezelf in moeilijke situaties snel en efficiënt te ontstressen, zodat je weer optimaal kan functioneren.

De manier waarop je nu denkt en voelt, is grotendeels voorgeprogrammeerd in je jeugd. Tot je 6de levensjaar werkt je brein ‘als een spons’: je neemt alles voor waar aan. Je kritische geest is nog niet ontwikkeld. Dat je ‘alles aanneemt’ is nodig om jezelf nu in de maatschappij aangepast te gedragen. Maar wat als je omgeving onaangepast en afwijzend was? Dan heb je een mindset aangenomen die jou nu negatief en afwijzend maakt. In de Kernmodule leer je om deze overtuigingen te veranderen, op een eenvoudige en doeltreffende manier.

Live The Connection is uniek in haar focus om slechte gewoonten aan te pakken. Slechte gewoonten zijn namelijk een combinatie van stressvolle situaties en de overtuigingen die je daaruit hebt opgeslagen. Een slechte gewoonte is iets dat je vaak doet, terwijl je het eigenlijk anders zouden willen, bijvoorbeeld te laat komen, een verslaving, verantwoordelijkheden afschuiven, ... Een slechte gewoonte is op zich al een bron van stress. Tijdens de Kernmodule leer je je slechte gewoonten volledig ontmantelen en bijstellen, zodat je automatisch gaat doen wat je echt wilt.

De meeste stress ontstaat in de relaties met de mensen om je heen. Er is geen enkel verlangen zo groot dan om goede relaties te hebben met elkaar. Relaties zijn complex, ze worden vaak meer zonder dan met woorden vormgegeven. Soms is het moeilijk de vinger te leggen op waar het fout loopt. In de Kernmodule leer je een eenvoudig proces, zonder veel woorden, om je relaties op te helderen, te herstellen, ook als de ander voor jou onbereikbaar is.

Live The Connection is eenvoudig en heel gebruiksvriendelijk. Je leert zelf met je onderbewuste te werken, zonder in pijnlijke herinneringen of trauma’s te hoeven graven. Dat gaat makkelijker en sneller dan je zou denken! Waarom? Omdat je lichaam en je hersenen héél veel vanzelf, dus automatisch doen. Het enige dat jij moet kunnen, is je brein aansturen door het de juiste opdrachten te geven. Dat leggen we je graag verder uit tijdens de Workshop Ontstressen, de Kernmodule, de Themaworkshops en in het Ontstress-boek.

Ga voor blijvende resultaten, zowel persoonlijk als in je relaties, op je werk en op vlak van je gezondheid: doe jezelf de Kernmodule cadeau!

"Ben verrast van de professionele uitleg en vooral van het effect ervan! Dit kan ik zeker toepassen in het dagelijks leven."
"Je plukt er enorme vruchten van als je het elke dag gebruikt, en het gaat zo snel!"
"Zeer interessante workshop, veel verbinding gemaakt en inzichten met andere therapieën en denkwijzen"
"Heel toegankelijke methode, super interessant, werkbaar, nuttig"

swirl-doormat
Logo LTC White RGB tagline trans
kmo

Op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top