Overzicht van workshops

De Live The Connection workshops worden zowel online als live gegeven.
Jij kiest zelf wat het beste bij jou past.

Volgorde van de workshops:

1. Workshop Ontstressen: zorgen dat 'je brein werkt'

Alles begint met situaties leren ontstressen. Je heft in enkele minuten de stresstoestand in je hersenen en je lichaam op met ‘Het ABC van ontstressen‘. Tijdens deze workshop leer je stressgedrag herkennen, krijg je achtergrond over de werking van de hersenen en inzicht in de werking van het bewustzijn en het onderbewuste.

 

Hoe leer je ontstressen? We raden aan om deel te nemen aan een live workshopzodat je meteen je vragen kunt stellen en ‘Het ABC van ontstressen’ onder begeleiding van een daartoe opgeleide Ontstress Teacher inoefent. Ter ondersteuning en om meer te weten te komen over de wetenschappelijke achtergronden kan je het ontstress-boek lezen.

2. De Kern: jezelf leren programmeren

Tijdens deze vierdaagse workshop leer je de kern van de methode. Je krijgt alle tools in handen om zelf je onderbewuste impulsen te bepalen. Je leert snel en efficiënt vervelende gewoonten en belemmerende gedachten veranderen in ondersteunende. Je leert ook de stress uit je relaties te halen, iets waar deelnemers altijd enorm dankbaar voor zijn. Zo ga je steeds meer je eigen leven leiden, in plaats van door onderbewust gestuurde neigingen te merken dat je daar niet aan toe komt. 

 

Je krijgt dus alles in handen om een grote doorbraak te realiseren!

3. Themaworkshops: na De Kern ruim je de blokkades op in je systeem

Met De Kern leer je je brein programmeren. Merk je dat er diepere blokkades zitten, verdiep je dan in de Themaworkshops. 

 

Met wat je leert tijdens De Kern herprogrammeer je jezelf. Met de Themaworkshops haal je de ‘bugs’ uit je systeem.

 

Je leert zelf je ontwikkeling te sturen door familieblokkades op te lossen (TW Familie), zelfsabotages op te heffen (TW Communicatie en zelfsabotage), je prenatale traject te ontstressen (TW Prenatale imprints oplossen), ervaringen van grensoverschrijding te genezen (TW Grensoverschrijding) en je gezondheid te verbeteren (TW Gezondheid).

Professionele trainingen

Voor professionals worden er twee driedaagsen aangeboden om Live The Connection te leren toepassen in je praktijk. 

 

Maandelijks wordt er voorzien in een dagdeel supervisie. Zodra je De Kern hebt gevolgd, kan je met Live The Connection aan de slag in je praktijk. Een aanrader voor iedere coach en therapeut!

 

Wie nog geen professionele coach is, kan een jaaropleiding tot Connection Coach volgen.

 

Daarnaast zijn er de Training voor Ontstress Teachers – om zelf de Workshop Ontstressen te geven – en De Kern Teachertraining. 

Wat voor type stresskip ben jij?