Ervaringen van deelnemers

S.S. is 52 en mama.

"Ik kan niet anders zeggen dan dat ik een ander mens geworden ben: de stress die ik al van kindsbeen af ervaar, is weg. Ik ben rustig vanbinnen, ik glimlach met gemak, ik zie het leven zitten, ik heb er zin in!
Live The Connection was een echte 'game changer' voor mij. Plotsklaps hoef ik niet meer jarenlang in therapie om meer 'inzichten' te krijgen, maar begin ik een liefdesverhouding met mezelf, los ik pijlsnel m'n oude beperkende patronen op, verbeter ik mijn relatie met mijn beide ouders, zowel als met mijn broers, kan ik mijn kind op 1-2-3 ontstressen, en kan ik mijn man coachen naar meer geluk en diepgang in zijn leven.
Het énige probleem dat ik zie met deze methode is dat het voor onze rationele geesten te goed klinkt om waar te zijn: mensen geloven niet dat je jarenlang aanslepende problemen op een sessie van een uur permanent kan oplossen, en toch is het zo! Sinds ik deze methode gebruik is heel de interactie binnen ons gezin op een hoger niveau getild. Als Live The Connection op grotere schaal toegepast zou kunnen worden is dat een absolute zegen voor onze beschaving."

Mevrouw K.A. is veertiger.

"Ik was totaal onwetend wat mensen bedoelden met 'in flow zijn'.
Na het werken met Live The Connection weet ik dat nu wel, en het voelt heerlijk!"

A.D. is 56.

“Ik heb reeds een aantal opleidingen achter de rug… maar dit is de ‘KERS OP DE TAART’. De tool is eenvoudig en praktisch. Ik heb al heel wat ontstresst de laatste weken…
Het mooie is dat het werkt op je onderbewuste. Het onderbewuste is verantwoordelijk voor 95% van je gedrag terwijl je bewuste maar zo’n 5% impact heeft.
Mijn vorige opleidingen waren gericht op het veranderen van het bewuste… (moeilijk en hard werk)… Als je eenmaal de ontstresstool toepast, vindt de verandering plaats in je onderwuste en zit het opgeslagen in je lichaam. Dit voelt zalig aan en het zelfvertrouwen, de liefde en de vreugde krijg je er zo bij.”

Er zijn nog veel meer tevreden deelnemers!

Zowel op Google als op onze Facebookpagina lieten ze dankbare reacties achter.

Klik hier om verder te lezen!

T.V. (m.) is 24.

"Ik gebruik ‘Het ABC van Ontstressen’ dagelijks en programmeer regelmatig nieuwe overtuigingen. Live The Connection heeft een enorm positieve impact gehad op mijn mentale gezondheid en mijn algemene visie op het leven, waarvoor mijn zeer grote dank. Ik voel mij op veel vlakken herboren. Veel van mijn stress is verdwenen en ik ben eindelijk goed op weg om mijn doelen te bereiken. Ik heb ook mijn tinnitus weten te 'behandelen' met Live The Connection. Ik denk dat zeer veel tinnituslijders baat kunnen hebben bij deze verbindingsprocessen. Tinnitus gaat vooral over stress. Dit weekend ga ik ook een vriend met zeer veel stress rond een nieuwe job ‘Het ABC van Ontstressen’ aanleren."

Astrid Maes is 48.

“Met deze opleiding hebben Jean en Gerda me kracht bijgebracht… De kracht van het loslaten van het perse willen begrijpen. Ze gaven mij moed om nieuwsgierig te blijven, te zoeken te experimenteren en mijn eigen antwoorden te vinden. Het genre moed om te mogen zijn wie je bent, te mogen voelen wat je voelt en te mogen ontdekken wat zich aandient en te leren wat er te leren valt. Het leerde me mild te zijn voor mezelf tijdens de up en downs, te verzachten in mijn zoektocht in plaats van te verharden.

Dat het Onbewuste niet van veranderingen houdt en het alles liever houdt zoals het is had ik in mijn psychotherapie opleiding duidelijk geleerd. Maar de sterkte van de Live the Connection zit net in de snelheid waarmee we contact met ons onderbewuste kunnen maken, een ware verademing om te ervaren.
Het is de kunst om naar binnen toe steeds gevoeliger en aandachtiger te worden. Ons lichaam is wijs. Die wijsheid kan het alleen aan ons doorgeven als we bereid zijn te luisteren naar het zachte fluisteren. Een klacht is een vraag, een uitnodiging.

Er ligt een ontdekkingsreis voor je klaar bij het volgen van de Kernmodule … Of je die reis wil maken is helemaal aan jou. Ik raad het jou alvast enthousiast aan!”

A.B. (v.) is 73.

Indien ik begin te schrijven over alles wat LTC-methode voor mij betekent en welke veranderingen plaats gehad hebben, zal het een boek worden i.p.v. een verslag, want mijn leven is echt compleet veranderd in een positieve zin zowel fysisch als psychisch, mentaal, energetisch... Ik voel me eindelijk in evenwicht en gelukkig. Ik beschouw de zogenaamde "problemen” op mijn weg (die er nog altijd zijn zoals bij iedereen, veronderstel ik) als uitdagingen om verder - zonder stress - te evolueren in dankbaarheid en liefdevolle verbondenheid met de anderen. Ik vind nu het leven heerlijk en gemakkelijk en er komen dikwijls aangename verrassingen op mijn weg, waar ik ten volle van geniet.

Nogmaals dank voor alles wat jullie gedaan hebben en doen. Zonder jullie zou mijn evolutie beslist veel langer geduurd hebben en was ik waarschijnlijk nog ijverig en misschien ook hopeloos op zoek hoe uit mijn benarde situatie te geraken.

Er zijn nog veel meer tevreden deelnemers!

Zowel op Google als op onze Facebookpagina lieten ze dankbare reacties achter. Klik hieronder om verder te lezen!

swirl-doormat
Logo LTC White RGB tagline trans
kmo

Op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top