Themaworkshop Herstellen

Ervaar jouw creatiekracht en de kracht van co-creatie

Definitief herstel is een spirituele ervaring

Enkel toegankelijk na het volgen van de Themaworkshop Gezondheid

In deze korte video legt Marina uit wat haar bewogen heeft om deze workshop te ontwikkelen en geeft ze alvast een inkijkje in de inhoud van de workshop.

Zowel live op locatie als live-online via Zoom te volgen.

In deze workshop richt je je op het oplossen van blokkades die jouw welzijn en levensvreugde belemmeren.

 

Dit doe je door het ontmantelen van emotionele conflicten en geheimen, het opruimen van (ziels)oude bagage, en het herstellen van lichaamsharmonie.

 

Epiphora Methode

Je besteedt aandacht aan het verhogen van lichaamsenergie, het in balans brengen van CO2-niveaus in de cellen en jouw lichaamshouding, met behulp van de Epiphora Methode.

 

Recent onderzoek toont namelijk aan dat een incorrecte lichaamshouding, zoals een ineengedoken houding, tractie kan geven op de hersenvliezen, wat de amygdalae kan beïnvloeden en mogelijk een rol kan spelen bij langdurige gezondheidsproblemen.

 

De kracht van 8

Daarnaast leer je hoe je, samen met anderen, beweging in de tijd-ruimte dimensie kan creëren met behulp van de kracht van 8.

 

Deze beweging worden beladen met nieuwe ervaringen en mogelijkheden, die bijdragen aan het realiseren van een geheelde werkelijkheid, waarbij de nadruk ligt op zowel emotionele als fysieke gezondheid en balans.

 

Programma

Dag 1: Is jouw ziel de baas of jouw alarmen? Kennismaking met de Epiphora Methode, jezelf opruimen, bijnieren beademen en pijn erkennen en stillen.
Dag 2: Oefenen Epiphora Methode, innerlijke conflicten oplossen en geheimen onthullen, alarm-herstel-loop uitzetten en lekker slapen.
Dag 3: Oefenen Epiphora Methode, Oude lichamelijke disharmonieën helen, onafgewerkte zielszaken afwerken en bacteriën harmoniseren.
Dag 4: Oefenen Epiphora Methode, de kracht van acht en weefsels herstellen.

Om deze Themaworkshop Herstellen te kunnen volgen, dien je eerst de Themaworkshop Gezondheid gevolgd te hebben.

Betaal in 1 keer

1221
  • Sociaal tarief: €610

Betaal in 10 maanden

122
  • Sociaal tarief: €61

Workshop herhalen

264
  • Sociaal tarief: geen

Wil je weten of je in aanmerking komt voor korting?  Check hier de voorwaarden voor sociaal tarief.

Wat voor type stresskip ben jij?