Shop Live The Connection

14,95
Luisterboek (Audiobook) - Jezelf ontstressen in minder dan vijf minuten - Marina Riemslagh
Dit is een baanbrekend boek (in audiovorm) dat het eigen onderzoek van auteur Marina Riemslagh combineert met actuele, wetenschappelijke inzichten, verwoord in eenvoudige, toegankelijke taal. Mensen die ‘Het ABC van ontstressen’ gebruiken, delen de resultaten die ze ermee bereiken. Wil je je stress oplossen en je eigen leven in handen nemen? Dan is dit boek voor jou!
11,00
Masterclass 'Ruim je jeugd op...' inclusief gratis verkenningsgesprek
Inmiddels zijn zowat alle experts ervan overtuigd dat stress een cruciale oorzaak is van bijna al onze klachten: ziekte, aandoeningen, psychische- en sociale problemen. In Amerika is hier grootschalig onderzoek naar gedaan: de ACE-study.   Ook blijkt dat de lastige dingen die je in je volwassen leven meemaakt, vaak voorgeprogrammeerd zijn in de eerste twee fasen van je leven: vóór je geboorte en tijdens je jeugd.   Heb je in je kinderjaren niet gekregen wat belangrijk is om helemaal te ontwikkelen? Dan leer je in deze Masterclass wat ervoor nodig is om dit te herstellen. Want dat kan!   Deze masterclass geeft een diepgaande, uitgebreide en unieke visie op het ontstaan van jeugdtrauma.   Het is overzichtelijk verdeeld in fases en bevat: Verdiepende reflectievragen Praktische tools voor zelfonderzoek Een gratis verkenningsgesprek   Het belangrijkste is dat je ook ontdekt wat en dàt jij zelf iets kan doen aan de last die je met je meedraagt.
110,00
Recht je rug! Na pesten je kracht terug
Waar sta je nu en wat kan je doen? Neem deel aan het online programma, inclusief Empower-gesprek (1-op-1) Ontdek het geheim van ‘de pester’, waardoor er al een last van jouw schouders valt. Ontdek dat het echt niet aan jou ligt! Breng jouw persoonlijke situatie in beeld, zodat je weet waar je nu staat en welke dingen er spelen die om aanpak vragen. Neem je kracht terug, waardoor je je niet langer speelbal van jouw omgeving voelt. Ervaar weer hoop en weet: ik kan hier ZELF iets aan doen. Alleen al deze hoop is helend. Want er is niets zo verlammend als wanhoop. Ontdek: het probleem bevindt zich buiten mij, de oplossing, die zit IN MIJ.
79,00
Online Cursus Ontstressen
Los stress echt op, in plaats van ermee te leren omgaan.   Want stress in ons brein is de oorzaak van tja… eigenlijk al onze problemen.   Wil je nu aan de slag om van je stress af te komen?   Volg dan deze online cursus om te leren hoe je in vijf minuten je brein van stress naar rust kunt brengen.   De video's bevatten alle uitleg over 'Het ABC van ontstressen' en heel wat interessante achtergrondinformatie om er zelf op een gezonde manier voor te zorgen dat jouw brein weer tot rust komt.   De oefeningen zorgen ervoor dat je meteen zelf aan de slag kunt.
22,00
Eye-opener: online mini-cursus
Levensbelangrijke eye-opener over de werking van je brein “Het is niet typisch jij. Het is typisch stress!” Ik hoor al te vaak dat iemand iets lelijk zegt of doet en daarbij zegt ‘typisch ik, om zo stom te zijn, om brokken te maken, om te laat te komen, … typisch ik?’ Hoezo ‘typisch ik’? Ik merk dat heel wat mensen wie ze zijn identificeren met hun stressgedrag, met wat ze in stress doen.   In plaats van te zeggen ‘in stress doe ik geïrriteerd, ben ik gehaast en heb ik geen ruimte’, hoor ik ‘ik ben een geïrriteerd mens, heb nooit tijd of ruimte’.   Je doet alsof jij je stressgedrag bent, terwijl je alleen zo doet omdat je brein in stress is. Daarmee ondergraaf je jezelf en dat is niet oké want daar wordt het niet beter van. Je geeft jezelf dan op je kop: ‘hoe kan je zo stom, onoplettend, afwezig, … zijn?’. Of je doet dan lastig tegen anderen. Want die weten dat jij het niet bent, dat je alleen zo doet als je last hebt.   Dus jij bent oké maar in stress doe je niet oké omdat je brein dan niet goed werkt.   Normaal is dat je oké bent en oké doet. Jij bent dus oké, maar als je je niet oké voelt, dan doe je ook niet oké. Je brein is dan in stress en daardoor verlies je de leiding over je leven.   Leer opmerken wat er in je brein gebeurt. Open je ogen voor wat er met jou gebeurt als je brein in stress gaat: je verliest namelijk de leiding over je leven. Je verliest de leiding over jezelf.   Tijdens deze mini-cursus openen jouw ogen voor wat stress in je leven teweegbrengt. De Eye-opener is gemaakt om te leren zien wat er in je leven gebeurt en wat stress met jou doet. Je krijgt zowel uitleg als opdrachten. Je kunt de opdrachten spreiden of ze allemaal in één keer doen. Je kan ze ook herhaaldelijk bekijken en zo alles nog dieper laten binnensijpelen. Jij kiest je eigen leertempo. Spreek met jezelf af waarvoor je kiest en doe dat ook.   Overzicht van de cursus
24,95
Boek 'Jezelf ontstressen in minder dan vijf minuten' - Marina Riemslagh
Dit boek (in papieren-vorm) zorgt voor een heldere kijk op hoe stress ontstaat en wat het doet. Het biedt je ook een échte oplossing. Door middel van nieuwe breinkennis ‒ die je in dit boek zelf leert gebruiken ‒ kan je stress opheffen in plaats van ermee te leren omgaan.   Dit is de papieren versie van het boek, inclusief gratis verzending.
14,95
E-book - 'Jezelf ontstressen in minder dan vijf minuten' - Marina Riemslagh
Dit is een baanbrekend boek (in e-book vorm) dat het eigen onderzoek van auteur Marina Riemslagh combineert met actuele, wetenschappelijke inzichten, verwoord in eenvoudige, toegankelijke taal. Mensen die ‘Het ABC van ontstressen’ gebruiken, delen de resultaten die ze ermee bereiken. Wil je je stress oplossen en je eigen leven in handen nemen? Dan is dit boek voor jou!