icon

Themaworkshop Grensoverschrijding

Tijdens deze Themaworkshop leer je hoe je, na grensoverschrijding en/of misbruik, kunt herstellen. Je leert de mechanismen doorzien van grensoverschrijdend gedrag – zowel van jezelf als van anderen. En je maakt het onschadelijk door weer een veilige, innerlijke ruimte te creëren. Als geheeld mens kan je verder en laat je de slachtoffer-rol achter je.

In deze bijzondere tijd worden deze workshops online aangeboden

Themaworkshop Grensoverschrijding

  • Heb jij last van mensen die over je grenzen gaan?

  • Heb je het gevoel dat je grenzen geregeld met de voeten worden getreden?

  • Heb je ooit machtsmisbruik of seksueel misbruik meegemaakt?

  • Merk je dat je gevoel voor de grenzen van jezelf en anderen zou kunnen verbeteren?

  • Heb je een spontaan aanvoelen van wat correct is voor jou en voor anderen of ben je overgevoelig aan alles wat te dichtbij komt of jouw ruimte inneemt?

  • Ben je geneigd exclusieve posities in relaties na te streven?

Omdat grensoverschrijding een familiepatroon is dat over de generaties heen wordt doorgegeven en grensoverschrijding altijd subtiel communicatieve perversies en omkeringen inhoudt, is het nodig vooraf de Themaworkshops Familie en Communicatie te volgen. Vertrouwd zijn met alle verbindingsprocessen van Live The Connection is dus een voorwaarde om te kunnen deelnemen aan deze Themaworkshop rond Grensoverschrijding. We zetten alles in om het mechanisme van grensoverschrijding te ontrafelen en te ontkrachten. Gewend zijn om met de bestaande Live The Connection te werken is daarom nodig.

Om deze Themaworkshop te kunnen volgen, moet je eerst de Kernmodule, en de Themaworkshops Familie, Communicatie en zelfsabotage en Onbestemd verdriet, verlies en gemist gevolgd hebben.

swirl-doormat
Logo LTC White RGB tagline trans
kmo

Op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top