Themaworkshop Gezondheid

Tijdens deze vierdaagse Themaworkshop leer je rechtstreeks inwerken op je onderbewuste lichaamssystemen, stuur je je lichaam direct aan: ‘mind over body’. Allergieën, intoleranties en intoxicaties ontmasker en genees je. Je laat lichamelijke klachten verdwijnen door de onderliggende problematiek op te lossen. Bij de problemen die je al langere tijd met je meedraagt, zijn vaak verschillende personen en perspectieven betrokken. Die leer je tegelijkertijd adresseren.

Om iedereen de kans te geven om deze Themaworkshop bij te wonen, wordt die voornamelijk live-online aangeboden. In de zomer geeft Marina de workshop ook live.

Er zijn verscheidene definities die gezondheid niet enkel zien als de afwezigheid van ziekte, maar als een toestand van volledig lichamelijk, geestelijk, sociaal, maatschappelijk en spiritueel welzijn.

 

Hoe doe je dit? Aan de hand van een verbindingsproces waarbij alle perspectieven tegelijk en in hun samenhang verbonden worden. We gaan dus voor een intense versnelling van de verbindingen, zodat je authentieke zelf in lichaam en geest zichzelf op de meest efficiënte manier realiseert.

Programma

Dag 1: Opbouw van de verschillende aspecten van het verbindingsproces
Dag 2: Gebruik van het verbindingsproces voor je aandoeningen
Dag 3: Herstel van de beschadigde systemen
Dag 4: Zelfzorg realiseren: mooi, fit, gezond en lang jouw bestemming leven

Om deze Themaworkshop Gezondheid te kunnen volgen, dien je eerst andere Themaworkshops (Familie, Communicatie, Grensoverschrijding en Prenatale imprints oplossen) gevolgd te hebben

Betaal in 1 keer

1221
  • Sociaal tarief: €610

Betaal in 10 maanden

122
  • Sociaal tarief: €61

Workshop herhalen

264
  • Sociaal tarief: geen

Wil je weten of je in aanmerking komt voor korting?  Check hier de voorwaarden voor sociaal tarief.