round-icon-family

Themaworkshop Familie

Tijdens deze Themaworkshop leer je de rotzooi uit je familie opruimen. Je krijgt inzicht in familiepatronen. Je leert die herkennen en oplossen. De last die op je familie(s) weegt, leer je veranderen op impulsniveau. Je schoont je familiestamboom op, waardoor de stroom van energie niet meer naar je verleden, maar naar nu en de toekomst stroomt. Hierdoor ruim je diepere blokkades op.

In deze bijzondere tijd worden deze workshops online aangeboden

In families draait het altijd om recht van bestaan en elkaar recht doen (Nagy). Doel van de workshop is dat jij krachtig en open jouw eigen plek inneemt in je familiesysteem. Binnen je familie ben je gerechtigd om tegelijk zelfstandig te zijn en een waardevol deel te blijven uitmaken van de familie.

Het gedrag dat we stellen, toont niet alleen onze eigen individuele patronen (die we in de Kernmodule leren aanpakken), het toont ook familiepatronen. Die leren we gedurende deze tweedaagse opsporen, herkennen en oplossen.
Om de last die we in onze families opdoen achter ons te laten, is het belangrijk om het tekort dat we hebben opgelopen om te keren, tot gunnen en geven in overvloed. Dat is allemaal mogelijk met de Live The Connection verbindingsprocessen van deze Themaworkshop.

Sommige famiies dragen oude last met zich mee, onuitgesproken eeuwenoude gewoontes die van generatie op generatie onzichtbaar worden doorgegeven. Deze oude belasting keren we om naar eeuwige zegen.

Met deze tweedaagse Themaworkshop krijg je een kader aangereikt om jezelf te leren kennen als deel van je familie, en tools om vrij en verantwoordelijk je eigen plek in te nemen.

Om Themaworkshops te kunnen volgen, moet je eerst de Kernmodule gevolgd hebben.

Klik hier voor de juiste volgorde van de Themaworkshops

swirl-doormat
Logo LTC White RGB tagline trans
kmo

Op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top