LIVE THE CONNECTION

Een heldere stap-voor-stap-methode: Her-programmeer zelfstandig jouw op stress geprogrammeerde onderbewuste

Ontdek hoe je zelfstandig vruchtbare impulsen programmeert in jouw onderbewuste.

Het lastige is dat mensen echt NIET beseffen wat dit betekent omdat ze:

Er is niets mis met jou

Om in de computer-analogie te blijven, is het daarbij heel belangrijk om te beseffen DAT ER NIETS MIS IS MET JOU!

 

Ik zie zoveel mensen in het helingsproces zichzelf geweld aandoen.

 

Ze denken dat ze van een slechte versie van zichzelf moeten veranderen naar een goede versie van zichzelf.

 

De computer geeft hier een helder inzicht in de realiteit: Als een computer besmet is met een virus, is het dan een slechte computer?

 

Nee!

 

Hij functioneert niet meer naar behoren maar dat heeft niets met de oorspronkelijke computer te maken.

Het is het virus dat de problemen veroorzaakt, niet de computer.

 

Trauma is een virus en stress is het gevolg.

 

We krijgen allemaal in min of meerdere mate te maken met omstandigheden die niet gunstig zijn voor onze ontwikkeling.

 

Het overschrijven van de negatieve programmeringen heeft een zeer positief effect op de kwaliteit van jouw leven:

 

Het leven wordt echt leuk!

De route van LTC

Route 1: Jaartraject Doorbreken
Een snelweg naar zelfheling

Ga het commitment aan met een Jaartraject en heel de diepe wond van zelfverlating door echt voor jezelf en jouw heling te zorgen.

 

In dit jaartraject neem je wekelijks deel aan praktijkavonden of -ochtenden, herhaal je gratis workshops en ben je lid van een community met ‘zelfhelers’. 

Route 2:
Stap voor stap

Volg alle workshops na elkaar wanneer het jou past

 

Extra mogelijkheden om het werken met LTC te verdiepen, vul je ook zelf in:

‘Live The Connection’ betekent letterlijk ‘Leef De Verbinding’.

Het verwijst naar het maken en beleven van nieuwe verbindingen:

Hoe je dat doet, leer je in de Workshops

  1. Workshop Ontstressen: leer acute en situationele stress oplossen: een EHBO-kit voor jouw brein
  2. De Kern: herstel de relatie met jezelf als belangrijkste startpunt naar complete zelfheling
  3. Themaworkshop Familie: een bredere kijk op persoonlijke patronen
  4. Themaworkshop Communicatie en zelfsabotage: congruent leven met jezelf en anderen
  5. Themaworkshop Grensoverschrijding: herstel jouw eigen ruimte en beheer jouw energie respectvol: ieder zijn eigen ruimte, ieder zijn eigen leven.
  6. Themaworkshop Prenatale imprints oplossen: loskomen uit voorgeboortelijke verstrikkingen met niet geboren meerling(en) en ontlading van pre- en postnatale stress.
  7. Themaworkshop Gezondheid: De hardware van jouw zenuwstelsel diepgaand ontstressen en herstellen en turbo-processen om te werken op veldniveau (= groter dan enkel voor jezelf)
  8. Themaworkshop Herstellen: Definitief herstel is een spirituele ervaring. Ervaar jouw creatiekracht en de kracht van co-creatie!

De workshops van Live The Connection zijn zo opgebouwd dat je een helingsreis maakt die snel en gemakkelijk gaat, zo snel en gemakkelijk als mogelijk.

De volgorde van de workshops is daarin van groot belang. 

En hoe snel en gemakkelijk het ook gaat, elk helingsproces heeft tijd nodig en vindt stap voor stap plaats.

Workshop Ontstressen

Je leert om in elke situatie waarin je stress ervaart, deze stress echt op te lossen (in plaats van ermee te leren omgaan).

 

Dit doe je met ‘het ABC van ontstressen’: een verbindingsproces dat bestaat uit 5 uitgewerkte stappen, simpel en krachtig!

Dit dagelijks toepassen maakt jouw leven een heel stuk rustiger.

 

In de workshop ontvang je alle informatie over hoe stress werkt in het brein, hoe een brein dat in rust is functioneert en hoe je opmerkt dat jouw brein in stress is.

 

De Kern

In deze workshop ga je de verbinding met jezelf volledig herstellen. In deze fase is het herstellen van het fundament, de algemene basis van jouw leven het meest belangrijke.

 

Je leert om jouw leven optimaal te ijken op liefde: – Negatieve overtuigingen omkeren – Belemmerende patronen oplossen – De stress uit relaties halen zodat je helder met je geliefden kan omgaan.

 

Zo herstel je de liefdevolle basis van jouw leven. Je hoort het al, liefdevol met elkaar leven is het doel van iedere workshop.

 

Wanneer de relatie met jezelf en jouw eigen leven weer een krachtige basis heeft, ben je klaar om thematisch jouw dieperliggende stress-programmeringen op te ruimen. ​

Meer over de Workshops

Jouw

DNA heb je ontvangen van jouw voorouders en de stressvolle situaties die zij hebben meegemaakt kunnen invloed hebben op jouw dagelijks leven. 

 

Meer dan je denkt! 

 

Soms denk je dat iets typisch bij jou hoort, maar het kan best zijn dat jouw overgrootmoeder met dezelfde problemen kampte. 

 

Door dit in de familiestamboom te leren oplossen, heeft jouw hele familie, vele generaties terug én vooruit, daar baat bij.

In de Themaworkshop Communicatie & zelfsabotage leer je de stress uit je verbale en non-verbale communicatie halen.  We zoomen in op de verschillende momenten in communicatie en halen de misverstanden eruit.

 

Ook leer je hoe het zelfsabotage- en zelfbeschermingsmechanisme werkt en hoe je deze helemaal kan opheffen.

Daarnaast leer je het proces ‘Van een hart in oorlog naar een hart in vrede’ en de naam van dit proces vertelt je precies wat je hiermee kunt bereiken.

In de vijfde LTC workshop leer je alle grensoverschrijding herstellen die in je leven heeft plaatsgevonden. 

 

Dit is een intens onderwerp. 

 

Helaas worden gemiddeld zo’n 4 op 10 mensen hiermee geconfronteerd. 

 

Denk hierbij zowel aan fysieke grensoverschrijding zoals slaag krijgen of seksuele aanrakingen, als emotionele grensoverschrijding zoals vernederingen of dwang.

 

Om het herstelproces helemaal compleet te maken ga je ook kijken naar je eigen grensoverschrijdende gedrag naar anderen toe. 

 

Confronterend, maar noodzakelijk om helemaal terug jouw eigen ruimte te kunnen innemen. 

Hierna is het tijd om naar je geboorteproces te kijken en te zien wat er helemaal aan het begin van jouw leven, in de baarmoeder en tijdens jouw geboorte, al aan stress is geweest. 

 

Je kan je voorstellen dat stress in de baarmoeder grote invloed heeft op jouw ontwikkeling. 

 

Hier gebeurt immers de eerste conditionering: de eerste zenuwbanen worden gelegd die bepalen hoe jij in het leven staat.

 

Eén op acht mensen (12,5%) zijn als tweeling of drieling in de baarmoeder begonnen terwijl maar 1,5% als tweeling geboren worden. 

 

Dat betekent dat 11% van de mensen die geboren worden in feite een ‘alleengeboren tweeling’ zijn. 

 

Ze verliezen na korte of langere tijd een broertje of zusje. 

 

Dit is een traumatische ervaring die in jouw cellen zit, vaak zonder dat je daarover iets bewust weet en al zeker geen herinneringen aan hebt. 

 

Het geheel aan signalen dat wijst op tweelingverlies wordt het genoemd.

 

Mensen die dit hebben ervaren, kampen vaak met specifieke problemen, zoals een onbestemd verdriet of gemis – waar de naam van deze Themaworkshop naar verwijst. 

 

Heel wat mensen ontwikkelden in deze fase van hun leven hooggevoeligheid.

 

Door dit prenatale traject volledig te ontstressen en het liefdevol te her-programmeren voel je je letterlijk als herboren.

Gezondheid wordt holistisch benaderd en heeft dus een veel ruimere betekenis dan ‘de afwezigheid van ziekte’.

 

Je gaat de ‘hardware’ van je lichaam ontstressen, dat wat aan de basis lag voor de ontwikkeling van jouw zenuwstelsel. 

 

Naast het lichamelijke aspect van gezondheid komt ook het diepere aspect van gezondheid aan bod. 

 

Je leert afstemmen op je authentieke zelf, op wie je écht bent en hoe je dit kan inzetten in jouw helingsproces. 

 
 

In deze workshop richten we ons op het oplossen van blokkades die jouw welzijn en levensvreugde belemmeren. Dit doen we door het ontmantelen van emotionele conflicten en geheimen, het opruimen van (ziels)oude bagage, en het herstellen van lichaamsharmonie.

 

We zullen ook aandacht besteden aan het verhogen van lichaamsenergie, het in balans brengen van CO2-niveaus in de cellen en jouw lichaamshouding, met behulp van de Epiphora Methode. Recent onderzoek toont namelijk aan dat een incorrecte lichaamshouding, zoals een ineengedoken houding, tractie kan geven op de hersenvliezen, wat de amygdalae kan beïnvloeden en mogelijk een rol kan spelen bij langdurige gezondheidsproblemen.

 

Daarnaast zal er in de workshop geleerd worden hoe jij, samen met anderen, beweging in de tijd-ruimte dimensie kan creëren met behulp van de kracht van 8. Deze beweging worden beladen met nieuwe ervaringen en mogelijkheden, die bijdragen aan het realiseren van een geheelde werkelijkheid, waarbij de nadruk ligt op zowel emotionele als fysieke gezondheid en balans.

Over de grondlegster

Marina Riemslagh (PhD) is coach, trainer, supervisor, auteur en grondlegger van Live The Connection. Ze heeft de voorbije vijfentwintig jaar besteed aan begeleiding, onderzoek, onderricht en praktijkervaring rond stress en stressgedrag. Ze onderzocht de invloed ervan op ons gedrag, ons welbevinden, onze relaties en onze gezondheid. 

 

Vanuit haar vele opleidingen en haar privépraktijk ontwikkelde ze ‘Live The Connection’, waarmee je op een zelfstandige, gezonde en effectieve manier je onderbewuste leert herprogrammeren en diepgaand ontstresst.

Wat voor type stresskip ben jij?