Workshop Ontstressen

Jezelf ontstressen in minder dan vijf minuten

Leer wat maakt dat je stress-systeem aanslaat
en ontdek hoe je de stress uit dagdagelijkse situaties haalt
door ‘Het ABC van ontstressen’ toe te passen in je eigen leven

Je hebt alles in je om het leven te leiden dat je wilt en toch loop je nog vaak vast. Sommige methodes en technieken kunnen goed werken als je brein verbonden is en optimaal functioneert. Is je brein in stress, bijvoorbeeld doordat je getriggerd raakt, dan kan je amper toepassen wat je eerder hebt geleerd. Dit komt omdat je met een brein in stress teruggrijpt op onderbewuste overlevingsmechanismen. Op dat moment kan je jouw wijsheid en kundigheid niet creatief inzetten en is je volledige potentieel niet ter beschikking. Daardoor werkt wat je al geleerd hebt, veel minder effectief en moet je het op wilskracht doen. Het kan ook vanzelf gaan, namelijk met een verbonden brein!

 

Enkele reacties van deelnemers:

"Een eenvoudige en zeer efficiënte methode"
"Een tool voor het leven"
"Een eye-opener!"
"Wonderlijk en toch wetenschappelijk gestaafd"
"Zeer leerrijk, niet zweverig, concreet en praktisch"

"Ik ben nog steeds verrast en verbaasd hoe de methode werkt. Ik oefen veel en er zijn issues waar van ik dacht dat het niet opgelost kon worden, deze zijn stressvrij geworden. En vooral het effect, dat het werkt geeft ook de geruststelling dat ik de tool altijd weer kan gebruiken. Ongelofelijk dank hiervoor!"

Stop de lichamelijke klachten en het gepieker!

"Prachtig hoeveel kennis samenkomt in deze 'eenvoudige' manier van ontstressen" "Een openbaring" "Een mooi stuk gereedschap voor dagelijks gebruik en altijd toepasbaar" "Buitengewoon interessant" "Verrassend en snel resultaat"

Soms ben je jouw lichamelijke klachten zo gewend geraakt dat je denkt dat het nu eenmaal bij jouw leven hoort. Je weet dat het mogelijk is en je hebt al van alles geprobeerd, maar je tot nu toe vond je nog geen oplossing die écht werkt.
Recente onderzoeken tonen aan dat lichamelijke klachten vaak worden veroorzaakt door stress. Maar hoe doe je er iets aan? Veel technieken zijn tijdrovend of helpen maar voor een korte tijd. Met Live The Connection is dat anders. Deelnemers aan de Live The Connection workshops bereiken prachtige resultaten door zelf aan de slag te gaan met de methode.

Tijdens deze workshop leer je over:

Stress in het brein

Het bewustzijn en het onderbewuste:

Praktijk: 'Het ABC van ontstressen'

Deze workshop is voor jou als...

"Ben verrast van de professionele uitleg en vooral van het effect ervan! Dit kan ik zeker toepassen in het dagelijks leven."
"Je plukt er enorme vruchten van als je het elke dag gebruikt, en het gaat zo snel!"
"Zeer interessante workshop, veel verbinding gemaakt en inzichten met andere therapieën en denkwijzen"
"Heel toegankelijke methode, super interessant, werkbaar, nuttig"

Wat voor type stresskip ben jij?