Over deze coach

Roos Simbula

Waar kan ik je bij helpen?

Ben je een piekerkoningin? Lig je ’s nachts in bed te woelen, omdat je je steeds afvraagt wat je collega’s eigenlijk van je vinden? Of maak je je druk over de te behalen resultaten op je werk? Gooi je er daarom nog maar een schepje bovenop en zet je je voor 200% in? Denk je regelmatig “maar wat nou als…”, of “stel nou dat….”? Durf je moeilijk nee te zeggen en voor jezelf op te komen? Vind je het moeilijk om grenzen aan te geven bij die vriendin, uit angst dat je jullie vriendschap kwijtraakt? En voel je je daarom soms ook zo uitgewoond en ben je snel overprikkeld?  Zie je deze onzekerheid ook terug in je contacten met andere mensen? In je vriendschappen en je relatie(s)? En merk je regelmatig dat je achteraf pas weet wat je eigenlijk had moeten zeggen in die discussie, maar op het moment zelf blokkeer je vaak? Ben je helemaal klaar met die onzekerheid en angst die daarmee gepaard gaat?

 

Verlang je naar een boost voor je zelfvertrouwen en wil je graag een Zen-hoofd waar het rustig is en waar vertrouwen zit? Verlang je ernaar je eigen keuzes te maken, zonder je druk te maken over wat anderen ervan vinden? En verlang je naar veerkracht in het leven, zodat je je bij tegenslagen evengoed krachtig blijft voelen en vertrouwen hebt in je eigen mogelijkheden en je eigen proces? Dan kan ik je goed helpen.

Alle vaste patronen waar je in je leven in zit zijn gevormd in je onbewuste door ervaringen in het verleden. Dit betekent dat je er zelf niet zomaar bij kunt. (Anders had je het zelf al wel opgelost en had je mijn coachprofiel niet eens bekeken). Ik ben Roos Simbula, specialist in het onbewuste en angsttransformator. Ik heb daarvoor verschillende behandeltechnieken, zoals hypnose en PMA (Progressive Mental Alignment), maar zeker ook met stip: Live The Connection. Hiermee kun je je bewuste én onbewuste met de neus dezelfde kant op laten wijzen. Beperkende en belemmerende overtuigingen worden vervangen door bekrachtigende overtuigingen en trauma’s (klein en groot) worden getransformeerd. Zo kun je patronen doorbreken, en merk je flow in je leven ten aanzien van je doelen en ga je echt manifesteren.

 

Mijn specialiteit is…

- Warm, empathisch, goed kunnen luisteren, snel tot de kern komen
- Humor en herkaderen van je probleem. Ik laat je er anders naar kijken, waardoor het meteen anders voelt
- Resultaatgericht. Ik kies de kortste en snelste route naar jouw doel

 

Over mezelf...

Mijn naam is Roos Simbula. Ik ben mijn werkzame leven gestart in de gezondheidszorg en heb in ziekenhuizen en revalidatiecentra gewerkt. Het viel me daar altijd op hoezeer cliënten in een bepaalde mal moesten passen. Alles was bijna geprotocolleerd. Cliënten kregen niet de psychische ruimte om grote veranderingen in hun leven te verwerken. Dit stuitte mij tegen de borst. Ik wilde maatwerk leveren. Dan ben ik effectief bezig en kan ik voldoening voelen. Na een periode in de jeugdzorg gewerkt te hebben ben ik mijn eigen praktijk gestart. Daar kan ik precies volgens mijn eigen waarden en normen werken en de kwaliteit bieden waar ik me lekker bij voel. Dit maakt dat ik me heel autonoom en vrij voel. Dit zijn voor mij hele belangrijke waardes in het leven. Die kan ik pas echt volgen na een coachingstraject gericht op mijn eigen onbewuste.  Ook ik had niet zo’n makkelijke jeugd, en er waren veel ‘ongeschreven regels’ thuis, zoals: ‘doe maar normaal dan doe je al gek genoeg’, en ‘lager dan een 8, dan heb je niet je best gedaan’ om eens wat te noemen. Met o.a. Live the Connection heb ik mijn eigen belemmerende overtuigingen en de angsten die daaruit voortkwamen gericht aan kunnen te pakken. Sindsdien voel ik me een stuk vrijer. Ik heb letterlijk keuzevrijheid gekregen in het leven. En dat gun ik jou ook! Dus neem vrijblijvend contact met me op als je voelt dat jij ook graag keuzevrijheid wilt.

Contact informatie

Bedrijfsnaam
Mind Navigatie
Adres
Kortelaan 2, Maarssen (Utrecht), Nederland
Social media

Locatie

swirl-doormat
Logo LTC White RGB tagline trans
kmo

Op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top