Jessica Nys

Over deze coach

Jessica Nys

Waar kan ik je bij helpen?

Wil je hooggevoeligheid tot een kracht maken, levenskracht opbouwen en/of zelf leren werken met energie? Authentiek in het leven staan en in vrede kunnen genieten van jezelf en je omgeving? Liefde en verbinding op een dieper niveau kunnen ervaren? Dan ben je bij mij op een goeie plek.

Ik help je met klachten van burn-out, relaties die moeilijk lopen, disconnectie. Is ontspanning vinden moeilijk voor jou? Werkelijk kunnen genieten van het leven? Misschien heb je al therapie geprobeerd en merk je dat er meer nodig is dan gesprek om tot het niveau van leven te komen waarvan jij diep van binnen weet dat dit mogelijk is voor jou.

Zoals je leest gaat het voor mij om werkelijke zelfrealisatie van jou als geïncarneerde ziel op aarde. We gaan voor jouw hoogste potentie en verwijderen alle blokkades die jouw tegenhouden.

Om dit te verwezenlijken kan je bij mij terecht in privé coaching en/of in workshops en opleidingen. De combinatie van beide is super krachtig. Je pakt je blinde vlekken in de privé coaching aan en je leert tijdens de workshops alle tools om jouw leven zelf te gaan transformeren en je werkelijke potentie neer te gaan zetten op aarde.

Heb je zin om hier meer over te weten? Contacteer me vrijblijvend.

Mijn specialiteit is...

Mijn specialiteit is transformerend werken met energie en frequentie, hooggevoeligheid tot een kracht maken en klachten van burnout en stress opheffen.

Over mezelf...

Hoi, ik ben Jessica. Ik ben mama van Danoran (9 jaar) en partner van Brecht. Ik werk sinds 7 jaar professioneel met Live The Connection en heb sinds 13 jaar mijn eigen praktijk als Holistisch Therapeut. Dit pad heeft zich gerealiseerd na zelf heel wat onveiligheid en stress te hebben meegemaakt tijdens mijn jeugd en op mijn 20ste te ontdekken dat mijn gezondheid helemaal niet goed was. Mijn zoektocht naar emotionele, mentale en fysieke heling heeft me bij vele opleidingen gebracht en was (en is nog steeds, want het pad van groei en heling is voor mij voor het leven) succesvol! Het is mijn passie al deze kennis en kunde verder de wereld in te brengen. Destructie te transformeren in en door liefde en licht.

Locatie

Contact informatie

Bedrijfsnaam
Quantum Creation
Adres
14, Kanaalstraat, Rotem, Dilsen-Stokkem, Maaseik, Limburg, Flanders, 3650, Belgium
Social media

Fysieke of Online Afspraken

Aantal gevolgde workshops
1