Christien Grotentraast

Over deze coach

Christien Grotentraast

Waar kan ik je bij helpen?Christien Grotentraast - Live The Connection

Ik help vrouwen die seksueel misbruik hebben meegemaakt niet alleen met het verwerken van dit trauma, maar we onderzoeken ook welke impact dit trauma nog heeft op je dagelijks leven. Denk hierbij aan schaamte, schuldgevoelens, laag zelfbeeld, gebrek aan zelfvertrouwen, grenzen niet voelen, anderen niet meer durven vertrouwen, problemen met relaties en intimiteit.

In een traject gaan we beginnen met het wegnemen van de lading op de traumatische gebeurtenis. Daarna gaan we doelgericht, stap voor stap, alle voor jou belangrijke thema’s aanpakken, zodanig dat jij geen last meer hebt van het trauma. Je zelfvertrouwen groeit,  schaamte en schuldgevoel verdwijnen, je kunt weer intieme relaties aangaan. Kortom: je krijgt je leven, dat jou was afgepakt, weer helemaal terug.

Mijn specialiteit is...

Dit is wat mijn cliënten over mij zeggen:
Christien heeft humor, waardoor, ondanks de zware thematiek, de sessie licht en zelfs een soort van gezellig zijn.
Christien is spiritueel en toch heerlijk nuchter, no nonsens
Christien heeft nergens een oordeel over, ik kon alles vertellen, ik dacht nooit “Misschien vindt ze dit wel heel raar”, het was een warm bad.

Over mezelf...

Mijn naam is Christien Grotentraast en Live The Connection heeft mijn leven veranderd.

Ik kom uit een gezin met vrij strakke regels. Er was weinig ruimte voor mijn eigen unieke Ik. “Zij“ bepaalden en ik werd geacht te gehoorzamen.

Ook kreeg ik vaak te horen: Kinderen die vragen worden overgeslagen. Waardoor ik ophield te vragen en alles zelf oploste. Daar werd ik heel zelfstandig van, maar de prijs

-de eenzaamheid- was hoog.

Op mijn 18e ging ik studeren aan het conservatorium en kon ik het huis uit. Eindelijk, vrijheid. Toen pas ging ik echt ontdekken wie ik was en wat ik wilde, waar ik voor stond en waar ik in geloofde.

De relatie met het thuisfront bleef echter moeizaam. En ik ontwikkelde daardoor fysieke klachten, pijntje hier, pijntje daar.

Tegelijkertijd was ik intens verontwaardigd over alle verhalen over vrouwenonrecht: misbruik, vrouwenhandel, seksueel geweld, eerwraak. Oneerlijk vond ik dat. Hoe kon dat bestaan?

Met het toepassen van de processen van Live the Connection heb ik vrede gekregen met mijn eigen verleden. Het is wat het is, ik kan er nu mijn schouders over ophalen.

Ik heb zelf ervaren hoe krachtig deze processen zijn en hoe diepgaand je hiermee je trauma’s kunt helen. Toen wist ik al heel snel dat ik dit wilde inzetten om vrouwen te helpen helen van het onrecht dat hen is (en helaas nog steeds wordt) aangedaan.

Je bent van harte welkom!

https://www.heeljij.nu/over-mij/

Locatie

Contact informatie

Bedrijfsnaam
Heel Jij
Adres
73, Leenmanslag, Noord, Gouda, Zuid-Holland, Nederland, 2805HT, Nederland
Social media

Fysieke of Online Afspraken

Aantal gevolgde workshops
1