Over deze coach

Marina Riemslagh

Waar kan ik je bij helpen?

Ik ben er voor mensen die in de rats zitten en daar écht iets willen aan doen. Volwassenen, mensen met mentale en emotionele problemen. Ik ondersteun vooral mensen die al met Live The Connection werken

Korte, acute hulp voor problemen waarvan je weet dat ze door stress zijn ontstaan; ik doe geen lange trajecten.

 

Over mezelf...

Marina Riemslagh (PhD) is coach, trainer, supervisor en grondlegger van Live The Connection. Ze heeft de voorbije vijfentwintig jaar besteed aan begeleiding, onderzoek, onderricht en praktijkervaring rond stress en stressgedrag. Ze onderzocht de invloed ervan op ons gedrag, ons welbevinden, onze relaties en onze gezondheid. Vanuit haar vele opleidingen en haar privépraktijk ontwikkelde ze ‘Live The Connection’ en ‘Het ABC van ontstressen’, om op een zelfstandige, gezonde, effectieve, snelle en gemakkelijke manier te ontstressen.
Het boek 'Jezelf ontstressen in minder dan vijf minuten' schreef ze om de lezer inzicht te geven in de onderliggende mechanismen van stress en als tool om deze stress aan te pakken. De methode is gebaseerd op neurobiologie, psychologie en hedendaags hersenonderzoek, wat bijdraagt aan de kracht, snelheid en efficiëntie ervan.

Contact informatie

Bedrijfsnaam
The LOVE Method
Adres
Puursesteenweg 10, Bornem (Mechelen), België
Social media

Locatie

swirl-doormat
Logo LTC White RGB tagline trans
kmo

Op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.
error: Deze inhoud is beschermd.
Scroll naar top