Irene Pennings

Over de teacher

Irene Pennings

Waar kan ik je bij helpen?

Ervaar jij met enige regelmaat stress? Of zelfs heel vaak? Reageert jouw lijf hierop? Lichamelijke (stress)klachten geven veelal ook weer stress. Voor je het weet zit je in een lastig te doorbreken vicieuze cirkel. Tijdens de Workshop Ontstressen leer ik jou hoe je jezelf in 5 minuten verlost van stress. Voortaan heb jij dé tool in handen voor meer rust in hoofd en lijf.

Mijn specialiteit is...

1-op-1-coaching

Heb je het gevoel dat jouw (darm)klachten een diepere oorzaak hebben? Ik help je graag te onderzoeken waar dit vandaan komt. In alle rust begeleid ik jou met krachtige tools die diep inwerken op ons mentale en emotionele lichaam, waardoor het fysieke lichaam de kans krijgt te helen.

Over mezelf...

Ik deed jarenlang aan darmontstekingen en prikkelbare darm syndroom. In 2012 verminderden mijn klachten drastisch toen ik met voeding en leefstijl aan de slag ging. Ik vond hierin mijn passie en opende in 2021 mijn holistische leefstijlpraktijk. Sinds 2022 zet ik diverse methoden in van Live the Connection om de oorzaak van jouw darmklachten weg te nemen. Dit doe ik tijdens workshops ontstressen en 1-op-1 begeleiding.

Contact informatie

Bedrijfsnaam
Irene In Balans
Adres
Berkenstraat 49, Haarlem, Noord Holland, Nederland
Social media

Locatie

Workshops

Aantal gevolgde workshops
1

Wat voor type stresskip ben jij?