Over deze teacher

Marije Akkerman

Waar kan ik je bij helpen?

Ik coach en begeleid moeders en hun kinderen, mijn specialiteit ligt bij vrouwen na scheiding en in een samengesteld gezin.

Welk probleem los ik op:

 • Verdriet, eenzaamheid en schuldgevoel. (mijn klant maskeert dit met hard werken. Ze weet dat ze is vastgelopen en dat ze hulp nodig heeft. Ze voelt de pijn van het “falen van haar droom, een gelukkig gezin”, ze heeft er alles voor gegeven en toch is het niet gelukt. Ze voelt zich eenzaam, heel eenzaam in haar verdriet, ze durft er eigenlijk niet over te praten en ze durft geen hulp te vragen)
 • Irritatie en moeilijke omgang met ex-partner. (mijn klant irriteert zich mateloos aan haar ex, ziet ze op tegen de overdracht van de kinderen)
 • Piekeren en zelftwijfel (mijn klant maakt zich zorgen over haar kinderen, of zij geen schade zullen ondervinden en of zij het als moeder wel goed doet)
 • Gemis van kinderen (mijn klant mist haar kinderen enorm als ze er niet zijn)
 • Onrust (mijn klant heeft in feite best veel vrije tijd, maar weet niet wat ze ermee aan moet)

Oplossing die ze verlangen:

 • Gelukkig voelen. Ze verlangt ernaar zich weer gelukkig te voelen.
 • In contact met haar eigen gevoel. Ze wil graag weer in contact zijn met haar gevoel en niet aldoor te hoeven piekeren. Ze wil heel graag dit fijne gevoel terug en weer grip krijgen op haar leven,
 • Ze hunkert naar gezelschap en mensen die gaan voor echt contact. Iemand die haar begrijpt en in staat is haar weer te laten genieten van het leven
 • Ze verlangt naar rust en wil het verleden graag loslaten.
 • Ze wil het heel graag goed doen voor haar kinderen. Ik laat haar zien waar haar eigen cirkel van invloed zit en hoe ze zelf voor haar eigen geluk kan zorgen.

Mijn oplossing:

 • Pakket voor Geluk: Ik coach je 1 op 1 en na de eerste afspraak ben je tot rust gekomen en weer je weer hoe jij je voelt. Je leert het ABC van ontstressen, waardoor je in moeilijke situaties goed bij jezelf kunt blijven. Daarnaast besteden we nog twee coachings aan de problemen die voor jou nu het meest urgent zijn en die in de weg zitten om je weer gelukkig te voelen. Bij mij ben je veilig, kan je alles kwijt, met respect laat ik je zien waar jouw groeiruimte zit. (3 afspraken, 2 maanden)
 • Stralend Gelukkig: Ik coach je 1 op 1. We gaan echt de diepte in, jij ontdekt wat er ten diepste in de weg zit om stralend gelukkig te zijn. Dit transformeren je direct, je komt terug in balans en gaat sterker en tegelijkertijd ook zachter/ vrouwelijker de deur weer uit. Je bent volledig terug bij je gevoel, je hebt een betere relatie met jezelf, je hebt geleerd van de scheiding en gaat voor je eigen geluk, je weet wat dit inhoudt, je geniet weer van het leven, je bruist van de energie en je herkent wanneer je bij jezelf wegloopt en hebt voldoende tools in handen om jezelf te herpakken. De mensen om je heen zien direct dat er iets heel positiefs veranderd is bij jou. Jij straalt weer! (7 afspraken, max 5 maanden)
 • Zuiver Gelukkig: In dit jaartraject ga je zowel in de 1 op 1 als samen met andere vrouwen de mooie kanten van de scheiding ontdekken! Je gaat niet bij de pakken neerzitten, je gaat er echt wat van maken. Jij gaat helemaal staan voor jezelf, die geweldige vrouw die je bent. JIJ komt weer helemaal tevoorschijn. We starten 1 op 1 zodat je tot rust kunt komen en samen ontdekken we de essentie van jouw ondersteuningsvraag. Of dit nu gaat om grenzen, het opruimen van je verdriet, zorgen om je kinderen of communicatie met je ex-partner. Alles wat langskomt na een scheiding en/of in een samengesteld gezin mag er zijn en krijgt de ruimte om jou te laten groeien. Dit fantastische jaartraject is een stuk maatwerk en daarnaast een aantal dagen in de groep. Je ontdekt dat jouw situatie allerlei kansen biedt en je ondergaat een heuse metamorfose. Samen met allemaal te gek gave mensen ga jij een heel nieuw leven tegemoet. Je komt tot diep inzicht en gaat volledig jezelf zijn in de relaties die je aangaat, jouw relatie met jezelf en anderen is liefdevol en gelijkwaardig. 
Klik hier voor mijn workshops:

https://livetheconnection.com/agenda/maand/2021-09/?tribe_organizers%5B0%5D=551

 

Mijn specialiteit is...
 • Intuïtief: ik voel direct aan wat jij nodig hebt om je weer gelukkig te voelen
 • Liefdevol Inzicht: ik heb een diep en liefdevol inzicht en leer jou dat ook
 • Humor: ik maak moeilijke zaken graag eenvoudig ;-)
Over mezelf...

Mijn naam is Marije, ik ben moeder in een samengesteld gezin met vier kinderen, partner en maatje van Ruud. Ons samengestelde gezin is fantastisch gelukt en daar ben ik trots op! Dat komt door de geweldige inzet die iedereen gedaan heeft. Wij als ouders hebben veiligheid en onvoorwaardelijke liefde gegeven. Iedereen kreeg de ruimte om z’n eigen plek in dit nieuwe gezin te vinden. Na verloop van tijd voelden wij ons een nieuw samengesteld gezin. Ik ben de architect van dit gezin en samen met Ruud heb ik continu gekeken wat er gebeurde, we hebben liefdevol bijgestuurd. Het heeft veel van ons gevraagd en ik ben ongelofelijk trots op mijn (bonus)kinderen. Ze zijn opgegroeid zijn tot mooie, gelukkige (jong) volwassenen.

Ik ben zeer intuïtief en spiegel graag. Ik krijg van al mijn cursisten te horen dat ze mijn onvoorwaardelijke liefde voelen en zich daardoor gesteund voelen. Ze waarderen mij om het inzicht dat ik ze op respectvolle wijze geef. Mijn specialiteit ligt bij relaties. Ik vind ze razend boeiend en een bron van inspiratie om te groeien.

Ik ben een energieke, liefdevolle vrouw die jou graag met de nodige humor een stap verder helpt op weg naar GELUK. Daarnaast heb ik natuurgeneeskunde gestudeerd en kan ik je dus ook op het gebied van gezondheid een flink stuk verder helpen als daar aanleiding toe is. Tot slot ben ik muzikant, ik speel klarinet en dat is mijn grote passie. Mijn muziek avond zeg ik eigenlijk nooit af.

 

Contact informatie

Bedrijfsnaam
M Spirit
Adres
Tjaskerstraat 33, Zwolle (Overijssel), Netherlands
Social media

Locatie

swirl-doormat
Logo LTC White RGB tagline trans
kmo

Op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top