Over deze teacher

Inge Baecke

Waar kan ik je bij helpen?

Ik help mensen bewust te worden van hun grenzen door te luisteren naar hun lichaam. Ik leer mensen stress signalen op te merken en deze om te buigen naar energie.

Ik leer mensen met fysieke klachten hoe ze kunnen vertrouwen op het zelfhelende vermogen en door middel van coaching en lichaamswerk blokkades op te heffen en te kiezen voor herstel.

Ik reik mensen tools aan om onderbewuste overtuigingen om te buigen en te transformeren naar liefde.

Ik ondersteun en coach mensen met stress en burn-out klachten en leer mensen met HSP hoe ze hun gevoeligheid kunnen accepteren en inzetten als talent.

Als ont-stress teacher geef ik workshops en leer ik jou het ABC van ontstressen, om op een diepgaand niveau de stress van je af te halen.

Het is mijn passie mensen te leren leven in het HIER EN NU. Te ontdekken wat ze echt gelukkig maakt en, stap voor stap met een zachte kracht, hun eigen keuzes te maken.
Vanuit mijn eigen ervaringen creëer ik een klimaat van vertrouwen en reik ik een spiegel aan om je authenticiteit te ontdekken en te leven.

Ik verwijs graag naar de slogan van Louise Hay “Je kunt je leven helen” en mijn levensmotto
“ De kracht van de gedachte maakt alles mogelijk” ontleent aan Zhi Neng Qigong “Hun Yuan Ling Tong”

 

Mijn specialiteit is...

Ik weet hoe het is als stress jou leven beheerst Ik ben inspirerend, straal vertrouwen uit en nodig je vriendelijk uit in het HIER EN NU.
Ik leer je zonder oordeel te kijken naar jezelf, je balans te herstellen en in je kracht te staan.

Ik leer je jouw hoog gevoeligheid in te zetten als een talent.

 

Over mezelf...

Als kind al had ik vaak het gevoel er niet altijd bij te horen, en voelde me vaak niet begrepen. Dit had een grote impact op mijn studiekeuze, loopbaan en leven.

 

Ik weet hoe het is uit balans te raken, hoe je overprikkelt geraakt en hoe moeilijk het is tot rust te komen, om keuzes te maken en te kiezen voor wat je echt wil.

 

In 2010 deed ik een burn-out en was het eindelijk helder dat ik niet het juiste levenspad bewandelde. Ik botste op mijn fysieke en mentale grenzen.
Ik kwam in contact met Zhi Neng Qigong en ontdekte de kracht van het zelfhelende vermogen..
Ik gooide het roer radicaal om en stapte uit mijn gouden kooi. Ik volgde een 3 jarige opleiding tot coach. Ik koos bewust voor een job in de non-profit sector en coach sedert 2015 mensen met een fysieke of mentale kwetsbaarheid naar een gepaste job.

In 2019 kwam in contact met Live The Connection. Ik ontdekte hoe stress mijn hele leven beheerste, Het werd duidelijk waarom je blijft doen wat je altijd deed en niet kan kiezen voor wat je écht wil.
Nu coach ik op onderbewust niveau waardoor je belemmerende gedachten en patronen kan herprogrammeren. Het resultaat is dat je lichter en gelukkiger in het leven staat.

Graag leer ik jou hoe je vanuit je onderbewuste, patronen en gedrag kan observeren en kan transformeren naar liefdevolle energie..

Als Live The Connection coach wil ik mijn talenten inzetten en zie ik het als mijn missie, mijn eigen ervaringen en inzichten te delen, en jou te begeleiden naar een gelukkiger en liefdevol leven, helemaal in balans.

Contact informatie

Bedrijfsnaam
Inge Baecke
Adres
Broekstraat 22, Gent (Mariakerke), België

Locatie

swirl-doormat
Logo LTC White RGB tagline trans
kmo

Op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top