Els De Meulenaere

Over de teacher

Els De Meulenaere

Waar kan ik je bij helpen?

Ik werk met mensen die willen groeien naar een groter bewustzijn en die daarvoor bereid zijn de dingen die niet goed lopen in hun leven in de ogen te kijken en daar echt komaf willen mee maken. Maw mensen die een vrij en gelukkig leven willen leven zonder ballast uit het verleden.

Ik richt me zowel naar individuen als naar gezinnen om aan de slag te gaan met de onderlinge relaties. Dus zowel de relaties tussen de ouders en de kinderen, tussen de ouders onderling en de kinderen zelf. Ik focus op verbinding met jezelf en van daaruit op de verbinding met je geliefden.

Over mezelf...

Ik ben Els, moeder van 4 kinderen, ik heb vele jaren gewerkt als leerkracht in het lager onderwijs. Later heb ik de coachopleiding tot kinder –en gezinscoach gevolgd en ik ben ook gecertifieerd familiaal bemiddelaar. Ik heb gewerkte als familie-ervaringsdeskundie bij het Mobiel Team Langdurige Zorg. Nu werk ik als zelfstandige in mijn coachingpraktijk House of Being..

Ik ben gepassioneerd door het werken met mensen om hen opnieuw in verbinding te brengen met wie ze echt zijn. Zo organiseer ik stilteavonden, weekends en weken tijdens de vakantie. Vanuit mijn eigen zoektocht om mezelf te bevrijden van alle ballast uit mijn verleden heb ik Live the Connection ontdekt. Daar vielen vele puzzelstukjes samen en gebruik ik de verbindingsprocessen dagelijks, zowel voor mezelf als voor de mensen in mijn praktijk.

Contact informatie

Bedrijfsnaam
House of Being
Adres
Lodderdamstraat 17, Rupelmonde, Belgie
Social media

Locatie

Workshops

Aantal gevolgde workshops
1

Wat voor type stresskip ben jij?