Over deze coach

Joke Terpsma

Waar kan ik je bij helpen?

Functioneer je niet zoals je wilt? Zit je vast in lastige patronen, in hoe je omgaat met jezelf en anderen en hoe je reageert op bepaalde situaties? Heb je oude patronen die je in de weg zitten of nare ervaringen waar je nog steeds last van hebt? Worstel je met onbegrepen gevoelens, stemmingen of reacties? Wil je daar verandering in brengen zodat je als vanzelf andere keuzes maakt? Ontspannen keuzes waar je blij van wordt? Je kwaliteiten tot hun recht laten komen? Stress loslaten, blokkades opruimen en zorgen voor overtuigingen die helpen? Daar help ik je graag bij. Zo dat je er zelf mee verder kan.

 

Mijn specialiteit is...

Luisteren: onderzoekend, analytisch zonder oordeel

Met compassie en met een rijke gereedschapskist

Gericht op jouw verlangde uitkomst

 

Over mezelf...

Mijn fascinatie voor wat mensen drijft om te doen wat ze doen (zowel wat ze willen als wat ze eigenlijk niet willen) in communicatie met zichzelf en met anderen, komt terug in alles wat ik doe. Eerst via de weg van het spel, het theater: het uitvergroten van al die menselijke patronen. Vervolgens verdiepte ik me steeds meer in ‘hoe het werkt’, en hoe je daar invloed op kunt hebben. Sinds 1991 werk ik als trainer en coach in organisaties waarbij ik theatertechnieken inzette om mensen tot nieuw gedrag uit te nodigen. Mijn eigen kronkels en die van anderen motiveren me steeds weer tot het verdiepen en aanscherpen van mijn gereedschap zoals NLP, Clean Language and symbolic modelling, het Sociaal Panorama en een vorm van neurofeedback: NeurOptimal. Ik bestudeer ‘alles' wat te maken heeft met het brein, trauma, de mind-body connection, gezondheid. De laatste jaren werk ik voornamelijk 1-op-1 als coach binnen organisaties en met particulieren. Ik help mensen om met plezier en vertrouwen hun kwaliteiten in te zetten om hun doelen te bereiken.

Live the Connection is voor mij een methode waarin veel samen komt om stress uit je systeem en relaties te halen en ook de onbewuste triggers op te sporen en te neutraliseren.

Contact informatie

Bedrijfsnaam
Ludus Coaching
Adres
Prins Hendrikstraat 2, Arnhem (Gelderland), Nederland
Social media

Locatie

swirl-doormat
Logo LTC White RGB tagline trans
kmo

Op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top