Over deze coach

Johan Haagsma

Waar kan ik je bij helpen...

Het is mijn passie om jou (jezelf) te (leren) bevrijden van stress om meer vrijheid te creëren, op elk gebied van jouw leven.

Traumatische ervaringen ontladen we. Stressvolle en negatieve overtuigingen vervangen we door positieve. Oude patronen en lasten, vaak doorgegeven door vorige generaties, transformeren we naar nieuwe patronen die ondersteunend en welvarend voor je zijn. Zodat jij helemaal jezelf kunt zijn, volop kunt genieten van het leven, zonder angsten, zelf-beperkende overtuigingen en belemmeringen.

Door mijn opgedane ervaringen én vaardigheden kan ik met jou werken aan thema's als eigenwaarde, zelfvertrouwen, relaties, gezondheid, communicatie, zelfsabotage, familiepatronen, grensoverschrijding en de nadelen van je hoogsensitiviteit (HSP).

 

Mijn specialiteit is...

Doelbewust en oplossingsgericht werken met het onderbewuste, jouw 'database' en veld van informatie om de grondoorzaak te vinden van jouw probleem. Om dit vervolgens effectief te veranderen naar wat jou deugd doet.

Ik werk samen met jou (en je onderbewuste) om de spanning van jouw situatie af te halen en ruimte te maken voor jezelf. Ik kijk naar jou als mens als geheel, waarbij oordeelloosheid en veiligheid de belangrijkste uitgangspunten zijn. Je gaat daarmee naar de kern van wat blokkeert in jouw situatie en je krijgt helder hoe jij dit vanuit jezelf wilt aanpakken. Niet vanuit wilskracht, maar vanuit jouw eigen persoonlijke kracht!

 

Over mezelf...

Ik heb een vreugdevolle, maar hobbelige jeugd gehad. Dit had zijn neveneffecten en in 2016 werd ik ingehaald door het leven. Ik voelde mij doodongelukkig met mezelf, in mijn werk en in vrijwel al mijn relaties. Het werd een zoektocht naar verbetering in de reguliere zorg, in de spiritualiteit en in het doen van diverse workshops. Totdat ik stuitte op het boek ‘de biologie van de overtuiging’ van Bruce Lipton en in aanraking kwam met Live The Connection®.

Ik was stomverbaasd over hoe snel en diepgaand zowel mijn eigen impulsen en gedrag als mijn relaties en omgeving veranderden.

Inmiddels ben ik een volledig opgeleide LTC Coach en Ontstress Teacher. Ik heb workshops meerdere malen afgerond. Tevens ben ik bewustzijnscoach, PSYCH-K® Facilitator, EFT Practitioner en bestudeer ik op dit moment spiritueel-wetenschappelijke leringen die bewustzijn, de multidimensionale en de persoonlijke innerlijke ervaring uitlicht. Dit alles met als focus: persoonlijke ontwikkeling, zelf-bekrachtiging, zelfrealisatie en (spirituele) vrijheid. Verder sport ik graag (van crossfit tot yoga), kook ik intuïtief en gezond, doe ik aan meditaties en loop ik vrijwel dagelijks in de natuur met mijn hondje.

Steekwoorden die ik terugkrijg zijn:
Rustig
, vredevol, verlichtend, inspirerend, mee- en invoelend, direct, komt snel tot de kern, creatief met de mogelijkheden en het toepassen ervan, fijne persoonlijkheid. Stelt zich bescheiden op, is tegelijkertijd overtuigd van zichzelf en tilt dingen graag naar een hoger niveau. Toegewijd aan een ‘geïntegreerde wijsheid-in-actie’.

Bio: https://transformeermij.nu/over-johan-haagsma/

Contact informatie

Bedrijfsnaam
Transformeer Mij Nu
Adres
Wieken 37, Avenhorn (Noord-Holland), Nederland
Social media

Locatie

swirl-doormat
Logo LTC White RGB tagline trans
kmo

Op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top