Johan Haagsma

Over deze coach

Johan Haagsma

Waar kan ik je bij helpen?

Eerst werk je aan basale overtuigingen en haal je de stress uit belangrijke relaties. Ook leer ik je hoe je jezelf kunt helpen met 'Het ABC van ontstressen'. Ik noem dit ook wel 'EMDR in je broekzak'. Je creëert daarmee in een paar sessies een stevig fundament waarop je direct zelf verder kunt gaan bouwen.

Nadat de basis is gelegd, ga ik doelgericht met jou te werk.  Ik doe dit op maat. Ik begeleid je in het dieper ontstressen en transformeren van onderbewuste overtuigingen en blokkades. Per sessie bespreken we hoe het ervoor staat.

 

Wat jouw vraagstuk ook is, ik help je graag bij:

--> psychische en lichamelijke klachten: Mentale-emotionele druk, onderbewuste blokkades en verandering van levensstijl.
--> het ontwikkelen van jouw identiteit: De relatie met jezelf, vertrouwen en zelfwaardering, jouw grenzen en zelf-begrenzing.
--> persoonlijke en professionele prestaties: Sport- en werkprestaties, doelgerichtheid, communicatie en productiviteit.
--> zingeving (spiritualiteit): Jouw verbinding met het geheel, je missie of doel in dit leven, jouw unieke bijdrage aan de wereld.
--> sociale welbevinden: Je eigen plek innemen (in de familie), gezonde relaties aantrekken en er helemaal bij horen.
--> traumaverwerking: Trauma-gerelateerde programmatie in je brein aanpakken, waardoor ontspanning mogelijk wordt en jouw leven een andere koers neemt.

 

Mijn specialiteit is...

Het creëren van een diagnose- en dogmavrije ruimte, waarin je de vrijheid hebt om te groeien als je eigen gids. Ontdekkingen, bewuste inzichten en wijsheid die je opdoet in onze sessies, zet je om in zichtbare veranderingen. In jouw automatische reacties... jouw denken, voelen en handelen.

--> Bekwaamheid met alle tools van Live The Connection, die ikzelf dagelijks gebruik.
--> Een sfeer van oordeelloosheid, rust en geduld, die je helpt om snel tot de kern te komen.
--> Hoewel sessies emotioneel-mentaal intens kunnen zijn, houd ik het luchtig en geef ik je draagkracht.

 

Over mezelf...

In het jaar 2016 bereikte ik een breekpunt. Ik voelde mij doodongelukkig met mezelf, in mijn werk en in vrijwel al mijn relaties.

Het werd een zoektocht naar verbetering in de reguliere zorg, in de spiritualiteit en in het doen van diverse workshops. Totdat ik stuitte op het boek 'de biologie van de overtuiging' van Bruce Lipton. Ik ontdekte dat we dagelijks slechts 5% van ons leven bewust beïnvloeden, terwijl de rest automatisch plaatsvindt. Deze ‘automatische piloot’ wordt vooral gevormd in onze vroege jeugd, kinder- en vroege volwassenheid.

Deze ontdekking hielp me vele puzzelstukjes op hun plek leggen. Als baby overleed mijn tweelingbroer en werd ik ernstig ziek. Later had ik epilepsie, werd ik gepest, en had ik leerproblemen.

Ik had een reeks trauma's en trauma-gerelateerde reacties opgebouwd. Als gevolg had ik last van stressklachten zoals overprikkeling, verslavingen, plankenkoorts, bore-out en een negatief zelfbeeld.

Kort gezegd, heb ik mijn weg teruggevonden door onderbewuste en lichaamseigen energieën aan te spreken en mijzelf te her-programmeren.

Mijzelf doorgronden, beter leren kennen en ten goede veranderen is echt een passie van mij geworden. Ook om anderen hierin te begeleiden.

Bio: https://transformeermij.nu/over-johan-haagsma/

Locatie

Contact informatie

Bedrijfsnaam
Transformeer Mij Nu
Adres
37, Wieken, Avenhorn, Koggenland, Noord-Holland, Nederland, 1633GV, Nederland
Social media

Fysieke of Online Afspraken

Aantal gevolgde workshops
5
Ik geef mijn sessies en/of workshops:
Fysiek, Online