Over deze teacher

Johan Haagsma

Waar kan ik je bij helpen?

Stress ontstaat vanuit een oogpunt (van wat we in gedachten houden) en een innerlijke (emotionele) druk die daarmee gepaard gaat, onze houding en (onbewuste) overtuigingen.

Stress komt van binnenuit en niet vanuit de buitenwereld. Ieder individu heeft daar een unieke ervaring en beleving van en kan zowel qua intensiteit, vorm als qua duur van elkaar verschillen.

Sinds ikzelf ‘het ABC van Ontstressen’ (vooral in situaties en in stilte) ben gaan toepassen, is mijn leven immens veranderd. Het is gemakkelijker om in liefde te blijven. Ik leer meer in minder tijd en ik krijg meer mee van mijn gesprekspartners en meditaties. Ik slaap dieper en sta met meer energie op. Wanneer ik zweef, grond ik mijzelf weer en als er ergens verwarring ontstaat, ontwar ik dit.

Allemaal dingen die ik iedereen van harte toewens om ook te ervaren en dat is waarom ik Ontstress Teacher ben geworden.

In mijn tweedelige Workshop Ontstressen leer je je eigen stress opmerken en oplossen zodat je effectief aan jouw donkerte, zwaarte en/ of schaduw kan werken. Het stelt je in staat om de regie (weer) in eigen hand te nemen, jezelf te bekrachtigen en om jezelf snel en blijvend te transformeren.

Met de ‘ABC Ontstresstool’ wordt het ineens eenvoudiger om de verantwoordelijkheid te nemen voor het oplossen van je eigen stressvolle emoties, gedachten, situaties en lichamelijke ongemakken. In plaats van dit te moeten managen of herhaaldelijk te moeten blijven sussen en zowel jezelf als de ander ermee lastig te vallen, haal je de lading ervan af en los je het voor jezelf op.

Van harte welkom bij de Workshop Ontstressen en/ of in mijn LTC Coaching.

Bio: https://transformeermij.nu/over-johan-haagsma/

Contact informatie

Bedrijfsnaam
Transformeer Mij Nu
Adres
Wieken 37, Avenhorn (Noord-Holland), Nederland
Social media

Locatie

swirl-doormat
Logo LTC White RGB tagline trans
kmo

Op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top