Inge Baecke

Over deze coach

Inge Baecke

Waar kan ik je bij helpen?

Ik help mensen bewust te worden van hun grenzen door te luisteren naar hun lichaam. Ik leer mensen stress signalen op te merken en deze om te buigen naar energie.

Ik leer mensen met fysieke klachten hoe ze kunnen vertrouwen op het zelfhelende vermogen en door middel van coaching en lichaamswerk blokkades op te heffen en te kiezen voor herstel.

Ik reik mensen tools aan om onderbewuste overtuigingen om te buigen en te transformeren naar liefde.

Ik ondersteun en coach mensen met stress en burn-out klachten en leer mensen met HSP hoe ze hun gevoeligheid kunnen accepteren en inzetten als talent.

Het is mijn passie mensen te leren leven in het HIER EN NU. Te ontdekken wat ze echt gelukkig maakt en, stap voor stap met een zachte kracht, hun eigen keuzes te maken.
Vanuit mijn eigen ervaringen creëer ik een klimaat van vertrouwen en reik ik een spiegel aan om je authenticiteit te ontdekken en te leven. Met de methodieken van Live The Connection krijg je zelf de tools in handen en dit boost je zelfvertrouwen.

Ik verwijs graag naar de slogan van Louise Hay “Je kunt je leven helen” en mijn levensmotto
“ De kracht van de gedachte maakt alles mogelijk” ontleent aan Zhi Neng Qigong “Hun Yuan Ling Tong”

Mijn specialiteit is...

Ik ben inspirerend, straal vertrouwen uit en nodig je vriendelijk uit in het HIER EN NU.
Ik leer je zonder oordeel te kijken naar jezelf, door je lichaam en gedrag te observeren.
Vanuit een holistische kijk reik ik je tools aan om de balans te herstellen en in je kracht te gaan staan.

Over mezelf...

Als kind al had ik vaak het gevoel er niet altijd bij te horen, en voelde me vaak niet begrepen. Dit had een grote impact op mijn studiekeuze, loopbaan en leven. Ik werkte 20 jaar in een commerciële job.

In 2010 deed ik een burn-out en was het eindelijk helder dat ik niet het juiste levenspad bewandelde. Ik liet me coachen, botste op mijn fysieke en mentale grenzen en ging op zoek naar mijn authentieke zelf.
Ik kwam in contact met Zhi Neng Qigong en ontdekte de kracht van het zelfhelende vermogen. Ik volgde een 3 jarige opleiding tot coach en kwam dichter bij mezelf. Ik gooide het roer radicaal om, stapte uit mijn gouden kooi en zette de stap naar de non-profit sector. Sedert 2015 coach ik mensen met een fysieke of mentale kwetsbaarheid naar een gepaste job of zinvolle activiteit.

In 2019 deed ik alweer een burn-out en kwam ik in contact met Live The Connection. Ik ontdekte hoe stress mijn hele leven beheerste. Het werd me duidelijk waarom je blijft doen wat je altijd deed en niet kan kiezen voor wat je écht wil. Ik leerde contact te maken met mijn onderbewuste en kreeg tools in handen om belemmerende gedachten en patronen te herprogrammeren.

Als Live The Connection coach zie ik het als mijn missie, mijn eigen ervaringen en inzichten te delen, en jou te begeleiden naar een gelukkiger en liefdevol leven, helemaal in balans.
Ik verwelkom jou graag in mijn praktijk, online of in de natuur.

Als Ont-stress teacher geef ik de workshop “ontstressen in minder dan 5 minuten” en leer jou met deze methodiek de stress van je af te halen.

Locatie

Contact informatie

Bedrijfsnaam
Inge Baecke
Adres
22, Broekstraat, Vijfhoek, Mariakerke, Ghent, Gent, East Flanders, Flanders, 9030, Belgium
Social media

Fysieke of Online Afspraken

Aantal gevolgde workshops
5
Ik geef mijn sessies en/of workshops:
Fysiek, Online

Wat voor type stresskip ben jij?