Over deze coach

Agna Vandenberghe

Waar kan ik je mee helpen?

Ik werk met kinderen, jongeren en volwassenen.

Je hebt stress, of je voelt je onzeker en je zit niet goed in je vel. Je ervaart een onrust of je voelt je verdrietig zonder echt te weten waarom. Ben je de verbinding kwijt met jezelf en je omgeving? Heb je te kampen met een depressie of burn-out?

Stel je dan eens voor. Rust ervaren in jezelf, vol vertrouwen naar de wereld kijken. Ontdekken wie je werkelijk bent en wat je écht wil doen in je leven en er dan stap voor stap naartoe groeien. Voluit leven en met volle teugen genieten van jouw leven, in verbinding met jezelf en je omgeving! Dit gun ik ieder van jullie en je bent dan ook van harte welkom om samen met mij hierin stappen te zetten en te ontdekken hoe je dit ook zelf kan aanpakken.

Mijn specialiteit is...

Coaching vanuit het hart.
Geeft tijd en ruimte om een proces te doorvoelen en te laten doorwerken.
Geeft vertrouwen en rust ook bij onlinesessies.

 

Over mezelf...

Het grootste deel van mijn leven voelde ik mij onzeker, bang en onrustig. Ondanks al de mooie dingen die ik al heb mogen ervaren in mijn leven, lukte het mij niet om écht gelukkig te zijn. Mijn aandacht bleef gericht op moeilijkheden die ik tegen kwam. Dit maakte dat ik verschillende, zware depressies heb gehad.

Toch zit er ook een kracht in mij die mij voortdrijft om niet bij de pakken te blijven zitten. Hierdoor ging ik op ontdekkingstocht. Ik ben met heel veel dingen in aanraking gekomen en heb véél prachtige, inspirerende mensen ontmoet. Vele dingen hebben mij geholpen en helpen mij nu nog.

In september 2018 kwam ik Live The Connection tegen op mijn tocht. Live The Connection heeft mijn leven écht veranderd. Mijn zelfontplooiing is sindsdien met grote sprongen vooruit gegaan en ik sta anders in het leven. De grootste verandering voor mij is dat ik geen depressies meer heb gehad.

De uitdagingen die ik nu tegenkom zijn geen onoverkomelijke hindernissen meer, het zijn groeikansen waarmee ik met de prachtige tools van Live The Connection aan de slag ga.

Tijdens een workshop van Live The Connection werd de opleiding van gecertificeerde Live The Connection coach voorgesteld. Ik besloot deze opleiding te volgen, niet goed wetende wat ik er juist mee wou doen. Gaandeweg werd mij duidelijk dat ik mensen individueel wou coachen. Ik werk nu als zelfstandige Live The Connection coach en dit werk combineer ik met een job als onderwijzeres.

Contact informatie

Bedrijfsnaam
Ontdek en leef voluit
Adres
Meiboom 10, Nederhem (Halle), België

Locatie

swirl-doormat
Logo LTC White RGB tagline trans
kmo

Op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top