Over deze teacher

Sabine de Meuter

Waar kan ik je bij helpen?

Chronische klachten die ervoor zorgen dat je nog een schim bent van wie je vroeger was. Het kan een lange zoektocht zijn naar een verklaring en behandeling die effectief is.

Samen met jou ga ik naar de kern, waardoor je stap voor stap pijn vaarwel kan zeggen en je weer helemaal energiek en vitaal door het leven kan.

Ik begeleid je graag in het proces dat voor een ongelofelijke persoonlijke groei zal zorgen en je helemaal terug in balans zal brengen , zowel fysiek als mentaal- emotioneel.

 

 Mijn specialiteit is...

 - De ziekte van Lyme

- Chronische klachten

- Trauma

 

Over mezelf...

Ik stel me even voor, ik ben Sabine.

Een niet stilzittende veertiger, gepassioneerd door reizen, nieuwe culturen, natuur,

muziek en niet te vergeten de zee en zonsondergangen …

Ik huppelde erg vrolijk door het leven, tot ik op een dag, op een festival in elkaar zakte. Die dag begon de lange weg van pijn, verdriet, uitzichtloosheid, tot het beestje een naam kreeg ‘de ziekte van Lyme’

Tevergeefs zocht ik een lange tijd naar een behandeling die me zou vooruit helpen, en toen kwam LTC op mijn pad, dat zou echt alles veranderen.

Volledig hersteld is het mijn passie geworden je tools te geven om beter te worden, het veel te grote hoofdstuk van ziekte en onrust af te sluiten en terug te LEVEN.

Gedreven om een verschil te maken begon ik de trainingen die ik zelf volgde als ik nog erg ziek was, opnieuw te volgen en uit te breiden met masterclasses, coachopleidingen en teacher trainingen bij Live The Connection.

Je zal lichaam en geest weer met elkaar connecteren, het zelfhelend vermogen van het lichaam opnieuw activeren en dit zal je in verschillende trainingen of 1/1 sessies aangeleerd worden door middel van technieken die al ruim hun waarde en doeltreffendheid bewezen hebben bij mensen met chronische klachten.

Want dat is LEVEN, glinsteringen in je ogen waar zoveel mensen me sinds mijn genezing over aanspreken.

Ook jou wens ik die ‘glinstering’ terug toe!

Welkom op de mooie reis naar een nieuw, gezond leven.

https://www.rewire2live.be/

Contact informatie

Bedrijfsnaam
Rewire 2 Live
Adres
Valkenlaan 21, Schoten (Antwerpen), België
Social media

Locatie

swirl-doormat
Logo LTC White RGB tagline trans
kmo

Op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top