Mirjam Reijnders

Over deze coach

Mirjam Reijnders

Waar kan ik je bij helpen?

Heb je slaapproblemen en wil je snel inslapen, doorslapen en uitgerust wakker worden?
Heb je stressklachten die je wilt kwijtraken en wil je jouw stress onder controle krijgen?
Heb je traumatische ervaringen meegemaakt en wil je die verwerken en weer jezelf zijn?
Heb je gezondheidsklachten en wil je die ombuigen naar gezondheid, energie en geluk?
Dan ben je van harte welkom in mijn praktijk voor Holistische Therapie voor volwassenen.

Mijn specialiteit is...

In plaats van eindeloos te praten over je problemen gebruik ik een praktische snelle aanpak, waarbij ik o.a. de neuropsychologische technieken gebruik van Live The Connection. In de sessies leer je je zenuwstelsel diep ontstressen en maak je direct contact met je onderbewuste brein, zodat je die kunt herprogrammeren om jouw wensen en doelen te kunnen bereiken.

We werken tijdens de sessies op 5 niveaus:
Fysiek, Mentaal, Emotioneel, Energetisch en Spiritueel. Verwacht dus geen urenlange praatsessies, maar in plaats daarvan een doelgerichte en praktische aanpak waarbij ik je leer hoe je de controle terugkrijgt over je slaap, je stress, je gezondheid en je trauma. Zo creëer je met gemak een gezond, energiek en gelukkig leven!

Over mezelf...

Ik heb in mijn opleidingen en carrière als Gedragswetenschapper in de Ontwikkelings- en Klinische Psychologie onderzocht welke behandelmethoden effectief zijn om een gezond, energiek en gelukkig leven te creëren. Ik wilde daar alles over weten, omdat ik me zelf jarenlang ongelukkig, moe en onzeker heb gevoeld.

Ik raakte voor mijn 33e zelfs drie keer verstrikt in een burn-out en ik had jarenlang ernstige slaapproblemen. Uiteindelijk belandde ik in een diepe depressie met paniekaanvallen.
Daarnaast begon ik steeds meer last te krijgen van mijn gezondheid, ik had regelmatig last van spierpijn en spanningshoofdpijn. En ik had totaal geen energie, ik voelde me uitgeblust en somber. Ik durfde mezelf niet te zijn bij mijn vriendinnen, mijn familie en in mijn relaties waardoor ik me eenzaam voelde in hun gezelschap. Ik begon me steeds meer terug te trekken en raakte sociaal geïsoleerd.

Het heeft me vele jaren gekost om de juiste methodes en technieken te vinden om zelf weer gezond, energiek en gelukkig te worden, maar het is me gelukt! Ik heb op een Holistische wijze leren werken door studies te doen in de Psychologie, Voedingswetenschap, Epigenetica, Trauma Healing, Yoga, EFT en natuurlijk bij Live the Connection. En nu bied ik alles wat ik heb geleerd aan mijn cliënten in mijn praktijk voor Holistische Therapie.

Locatie

Contact informatie

Bedrijfsnaam
Equilibrium Holistische Therapie
Adres
Kazernestraat 16, 3441 BB Woerden
Telefoon
Social media

Fysieke of Online Afspraken

Aantal gevolgde workshops
1