Over deze coach

Olga Bosmans

Waar kan ik je bij helpen?

Ik begeleid sinds jaren mensen die kampen met stress op verschillende domeinen, zowel in hun professionele leven alsook op privé vlak. We gaan hierbij op zoek naar wat helpt om de stressgerelateerde problemen echt aan te pakken bijvoorbeeld door beperkende gedachten of overtuigingen over wie je moet zijn alsook zelfsabotages om te buigen, door oude (familie)patronen los te weken en achter je te laten. Ook kunnen niet goed lopende relaties weer op het juiste spoor worden gezet.

Ik vind het belangrijk om je te laten stilstaan bij wat je belemmert om je leven ten volle te leven en deze struikelblokken weg te nemen,  je talenten weer in het licht te zetten, om uiteindelijk weer met mildheid, vol vertrouwen en een positieve focus in het leven te staan.

Mijn specialiteit is...

Als burn-out coach staat zelfzorg, het aanpakken van stress en weer verbinding maken met je lichaam centraal. Weet je lichaam liegt niet! Als life coach kijk ik naar wat je belemmert om ten volle te leven en pakken we dit stap voor stap aan.

Beperkende gedachten of overtuigingen over wie je moet zijn en waaraan je dient te beantwoorden laten bewust worden en ombuigen is zo een stap. Dit geldt ook voor zelfsabotages.
Oude (familie)patronen losweken, ze niet alleen bewust herkennen maar ze ook effectief stoppen zodat je weer keuzevrijheid krijgt om te beslissen wat de beste manier is om te reageren en je niet automatisch in een oude val trapt.
Relaties die haperen of wringen weer op het juiste spoor zetten zodat de liefde of toch het wederzijdse respect weer kan stromen

 

Over mezelf...

Ik ben opgeleid als economiste en had gedurende vele jaren verschillende functies in het bedrijfsleven.

Zowat 25 jaar geleden ben ik begonnen aan een “zoektocht naar mezelf” en gestart met een opleiding tot ervaringsgerichte therapeut. Trainingen in lichaamswerk, gestalt, Biodanza, Intuïtieve Ontwikkeling, Live The Connection deden vervolgens het hunne voor veel inzichten en een groeiend  bewustzijn.

Ik put veel uit mijn eigen levenservaring: de processen die ik zelf heb doorgemaakt, zoals mijn groeiproces en mijn burn-out, vormen een belangrijke bron én toetsing voor mijn manier van werken.

Op basis van deze ervaringen én mijn professionele opleidingen begeleid je graag op een warme, respectvolle manier én met de nodige humor om je (terug) in beweging te brengen en je je innerlijke kracht te laten (her)ontdekken, zodat je sterker wordt en meer zelfvertrouwen krijgt, en zo je leven bewuster en voller gaat leven. Ik wandel graag de eerste en een paar volgende stappen mee op je levenspad.

Gevolgde coach opleidingen (na mijn Master in economie):

 • Ervaringsgerichte Lichaamstherapeut - BodyMind Opleidingen, NL - ’95-2000
 • Postgraduaat Inspirerend Coachen - Arteveldehogeschool - 2015-2017
 • Intuïtieve ontwikkeling - Timotheus Intuïtie vzw - 2012-2015
 • Stress & Burn-out Management - Different - 2015
 • Biodanza-docente - Biodanza school Antwerpen - 2014-2017
 • Life Coaching - Live The Connection:
  • Het ABC van ontstressen & de Kernmodule - 2020
  • 3 themaworkshops: Familie, Communicatie en Grensoverschrijding - 2021

Beroeps- & coachverenigingen

 • VESB Vereniging Erkende Stress- en Burn-out coaches
 • Vrijwilliger bij Coaching for Heroes (ondersteuning zorgpersoneel tijdens corona)
 • Supervisiegroep Live The Connection
 • Lid Biodanza.be & Intervisiegroep Biodanza

 

Meer info op: https://www.vind-een-coach.be/coach/olga-bosmans-gent.html

Contact informatie

Bedrijfsnaam
Bo Coaching
Adres
Désiré Van Monckhovenstraat 25, Gent (vlaanderen), België
Social media

Locatie

swirl-doormat
Logo LTC White RGB tagline trans

Op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top