Else Diependaal

Over deze coach

Else Diependaal

Waar kan ik je bij helpen?Else Diependaal - Live The Connection

Wil jij het leven creëren waar je naar verlangt?

Laat stress en saboterende mindset patronen los.

In mijn online cursus of in individuele sessies leer ik je hoe je stresspatronen zelf in je brein herprogrammeert. Welke onderbewuste programmeringen je verder belemmeren onderzoeken we in mijn praktijkruimte in Hilversum of per beeldbellen.

Op snelle en effectieve wijze begeleid ik je erbij je stressniveau te verminderen en de mindset te ontwikkelen om het leven te creëren waar jij naar verlangt.

Mijn specialiteit is…

Jouw onderbewuste stress en mindsetpatronen op te sporen, die jou belemmeren het leven te leiden wat je wilt.

Veel ervaring heb ik met begeleiding van volwassenen bij de volgende klachten:
- Stress -en burnoutklachten

- Onvoldoende zelfvertrouwen, zelfliefde en eigenwaarde

- Angstklachten

- Depressieve klachten

- Verwerking van traumatische ervaringen

- Lichamelijke klachten

Vanuit mijn kennis en ervaring onderzoek ik met jou welke patronen eerder in je leven zijn ontstaan en die je nu belemmeren en klachten geven. Ik begeleid je erbij hoe je zelf deze patronen snel en effectief herprogrammeert naar mindset patronen waarmee je wél creëert waar je naar verlangt.

Over mezelf...

Aan de Academie Integrale Menswetenschappen ben ik opgeleid in psychosociale begeleiding. In Hilversum of per beeldbellen heb ik een professionele praktijk in psychosociale begeleiding en coaching. Mijn begeleiding wordt gedeeltelijk vergoed door veel aanvullende zorgverzekeringen.

Vele therapieën en workshops in persoonlijke ontwikkeling heb ik zelf op zoek naar innerlijke rust gedaan voordat ik mijn praktijk startte. Toen ik zelf al meer dan een jaar burnoutklachten had, was ik verrast hoe snel ik mijn stressniveau kon verlagen en veranderingen in mijn denken, voelen en gedrag kon bereiken door middel van mijn mindset te herprogrammeren met energie psychologie.

Dit heeft mij gemotiveerd gemaakt om mij te specialiseren op onderbewuste programmaties herprogrammeren en mensen hiermee te begeleiden met emotionele en mentale problemen en met lichamelijke klachten. Op mijn website kun je hier meer lezen over welke opleidingen in jezelf herprogrammeren met energiepsychologie ik verder heb gedaan.

Graag help ik ook jou je onderbewuste programmeringen te herprogrammeren, zodat jij het leven kan creëren waar jij naar verlangt!

 

Locatie

Contact informatie

Bedrijfsnaam
Human Life Coaching
Adres
41, Irisstraat, Hilversum, Noord-Holland, Nederland, 1214ER, Nederland
Social media

Fysieke of Online Afspraken

Aantal gevolgde workshops
5
Ik geef mijn sessies en/of workshops:
Fysiek, Online

Wat voor type stresskip ben jij?