Over deze coach

Else Diependaal

Waar kan ik je bij helpen?

Wil jij het leven creëren waar je naar verlangt?

Laat stress en saboterende mindset patronen los.

In mijn online cursus of in individuele sessies leer ik je hoe je stresspatronen zelf in je brein herprogrammeert. Welke onderbewuste programmeringen je verder belemmeren onderzoeken we in mijn praktijkruimte in Hilversum of per beeldbellen.

Op snelle en effectieve wijze begeleid ik je erbij je stressniveau te verminderen en de mindset te ontwikkelen om het leven te creëren waar jij naar verlangt.

 

Mijn specialiteit is…

Jouw onderbewuste stress en mindsetpatronen op te sporen, die jou belemmeren het leven te leiden wat je wilt.

Veel ervaring heb ik met begeleiding van volwassenen bij de volgende klachten:
- Stress -en burnoutklachten

- Onvoldoende zelfvertrouwen, zelfliefde en eigenwaarde

- Angstklachten

- Depressieve klachten

- Verwerking van traumatische ervaringen

- Lichamelijke klachten

Vanuit mijn kennis en ervaring onderzoek ik met jou welke patronen eerder in je leven zijn ontstaan en die je nu belemmeren en klachten geven. Ik begeleid je erbij hoe je zelf deze patronen snel en effectief herprogrammeert naar mindset patronen waarmee je wél creëert waar je naar verlangt.

 

Over mezelf...

Aan de Academie Integrale Menswetenschappen ben ik opgeleid in psychosociale begeleiding. In Hilversum of per beeldbellen heb ik een professionele praktijk in psychosociale begeleiding en coaching. Mijn begeleiding wordt gedeeltelijk vergoed door veel aanvullende zorgverzekeringen.

Vele therapieën en workshops in persoonlijke ontwikkeling heb ik zelf op zoek naar innerlijke rust gedaan voordat ik mijn praktijk startte. Toen ik zelf al meer dan een jaar burnoutklachten had, was ik verrast hoe snel ik mijn stressniveau kon verlagen en veranderingen in mijn denken, voelen en gedrag kon bereiken door middel van mijn mindset te herprogrammeren met energie psychologie.

Dit heeft mij gemotiveerd gemaakt om mij te specialiseren op onderbewuste programmaties herprogrammeren en mensen hiermee te begeleiden met emotionele en mentale problemen en met lichamelijke klachten. Op mijn website kun je hier meer lezen over welke opleidingen in jezelf herprogrammeren met energiepsychologie ik verder heb gedaan.

Graag help ik ook jou je onderbewuste programmeringen te herprogrammeren, zodat jij het leven kan creëren waar jij naar verlangt!

 

Contact informatie

Bedrijfsnaam
Human Life Coaching
Adres
Irisstraat 41, Hilversum (Noord-Holland), Nederland
Social media

Locatie

swirl-doormat
Logo LTC White RGB tagline trans

Op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top