Over deze coach

Dominique Heiremans

Waar kan ik je bij helpen?

Ik geloof sterk in de zelfhelende en zelfregulerende kracht van het menselijk energiesysteem. Samen met jou wil ik deze kracht in jezelf aanspreken, re-activeren en transformeren.

De EDEN METHOD leerde me hoe je de natuurlijke energiestromen in het lichaam kan activeren en corrigeren om je eigen vitaliteit te verbeteren en je weerbaarder te maken.
Later ontdekte ik ook de kracht van LIVE THE CONNECTION’, een bijzonder methode om eenvoudig en effectief te ontstressen en om aan te trekken wat je wil in je leven in plaats van te herhalen wat je niet wil.

Wat ik doe is eigenlijk Uniek!
Ik ben een bodywerker die werkt met de subtiele energieën. Ik ben ook een Coach die je ondersteunt op emotioneel-mentaal vlak en je praktische tools kan aanreiken zodat je zelf je eigen balans terug kan vinden of herstellen.
Maar er is nog meer. Vanuit mijn opleidingen, kennis en levenswijsheid heb ik leren communiceren met alle systemen van de mens: het fysieke, het emotionele, het mentale, het energetische lichaam. Door dit te doen vanuit liefde voor ieders eigenheid maakt dat we samen toegang en zicht krijgen naar wat jou uniek maakt. Door een veilige en liefdevolle samenwerking geven de energieën ons de toelating om energieblokkades op de verschillende niveaus op te ruimen zodat je meer en meer kan tonen wie je werkelijk bent. Het mooie hieraan is dat ik de flow van jouw energieën volg en vooral gebruik maak van de kracht van de Eden Method  en Live The Connection op een manier "à la Dominique".
Mijn praktijkruimte is ingericht voor iedereen die het helend pad wil bewandelen. In elke individuele sessie breng ik jou naar een plek in jezelf die heling nodig heeft. We gaan in dialoog met je subtiele energieën en brengen deze in balans. Ik werk met jou als uniek persoon en begeleid je vanuit de Eden Method en/of de Live The Connection methodiek op je pad naar 'heelheid'. Ik reik je tips, technieken en oefeningen aan die je energieën zullen ondersteunen om de balans te bewaren, om te herstellen of te om vergroten.

 

Mijn specialiteiten...

De kracht van Liefde
Leren communiceren met je energieën
Respect voor ieders ritme
Begeleiden in de zoektocht naar je kern
Bewustwording
Transformatie


Over mezelf...

Geschoold als gegradueerde in de kinesitherapie, maar in 1985 terecht gekomen in de internationale wereld van de Brusselse luchthaven en nadien in de internationale informatietechnologie sector (Gartner). Tot in 2009 mijn drang om terug te keren naar mijn roots als lichaamswerker sterker werd dan mezelf. In 2010 kwam ik in contact met de Eden Method (EM), een energetische complementaire helingsmodaliteit. Ik herontdekte in de Eden Method dat we een energetisch wezen zijn en dat vitaliteit en heling bekeken moet worden vanuit een holistisch perspectief. Ik leerde dat door balans te brengen in de verschillende lichamen (fysiek, emotioneel, mentaal, energetische en spiritueel) we onze energie kunnen reactiveren en transformeren.

Ik geloof en vertrouw heel sterk in het zelfregulerend, zelfhelend en transformerend vermogen van het lichaam en wil mensen graag bewust leren communiceren met hun eigen energieën.

Op mijn eigen reis naar bewustwording en verbinding ontdekte ik in 2018 ook de kracht van ‘LIVE THE CONNECTION’. Een bijzonder krachtig methode om op een eenvoudige en effectieve manier elke situatie te ontstressen en belemmerende patronen te transformeren. Dit met als doel dat we in ons leven kunnen aantrekken wat we werkelijk willen in plaats van te herhalen wat we niet willen. Deze methode combineer ik nu samen met de Eden Method in mijn praktijk als therapeute.

https://www.energieinbalans.be/over-dominique.html

 

Contact informatie

Bedrijfsnaam
Energie in Balans
Adres
Rue des Prés 47, Orp-Le-Grand (Waals Brabant), België
Social media

Locatie

swirl-doormat
Logo LTC White RGB tagline trans
kmo

Op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top