Themaworkshop Grensoverschrijding

Tijdens deze Themaworkshop leer je hoe je, na grensoverschrijding en/of misbruik, kunt herstellen. Je leert de mechanismen doorzien van grensoverschrijdend gedrag – zowel van jezelf als van anderen. En je maakt het onschadelijk door weer een veilige, innerlijke ruimte te creëren. Als geheeld mens kan je verder en laat je de slachtoffer-rol achter je.

Om iedereen de kans te geven om deze Themaworkshop bij te wonen, wordt die voornamelijk live-online aangeboden. In de zomer geeft Marina de workshop ook live.

Themaworkshop Grensoverschrijding

Omdat grensoverschrijding een familiepatroon is dat over de generaties heen wordt doorgegeven en grensoverschrijding altijd subtiel communicatieve perversies en omkeringen inhoudt, is het nodig vooraf de Themaworkshops Familie en Communicatie te volgen. Vertrouwd zijn met alle verbindingsprocessen van Live The Connection is dus een voorwaarde om te kunnen deelnemen aan deze Themaworkshop rond Grensoverschrijding.

 

We zetten alles in om het mechanisme van grensoverschrijding te ontrafelen en te ontkrachten. Gewend zijn om met de bestaande Live The Connection te werken is daarom nodig.

Om deze Themaworkshop te kunnen volgen, moet je eerst de Kernmodule, en de Themaworkshops Familie, Communicatie en zelfsabotage en Onbestemd verdriet, verlies en gemist gevolgd hebben.