Where

ONLINE

Online
3451 SW Online
Netherlands

When

Spoken languages

Dutch (Nederlands)

Maximum number of participants
20

Additional information

DIT IS EEN ONLINE WORKSHOP

Als je deelneemt aan deze online workshop, kan je daarna gratis deelnemen aan de live workshop bij dezelfde Teacher. Enkele dagen voor deze online workshop ontvang je de link en de instructies om online deel te nemen.

Uren en programma

We starten om 12.30 uur en de workshop duurt tot 17.30 uur.  Je bent van harte welkom. Doel is dat je leert zelfstandig te werken met 'Het ABC van ontstressen' zodat je ze zelf ook thuis en op het werk kunt toepassen.

Workshopmateriaal

Je krijgt een download van de werkbladen, zodat je thuis meteen verder kunt gaan met ontstressen in iedere situatie die jou of jouw gezinsleden stress oplevert.

Hou pen en papier bij de hand, zodat je aantekeningen kunt maken.

Prijs

Deze workshop kost €89 (Workshop Ontstressen van 5 à 6 u.). Na de workshop ontvang je een kortingscode voor de Kernmodule* t.w.v. €25. Wie deelneemt aan de online workshop kan daarna de live workshop gratis bijwonen.

Programma

Tijdens deze workshop leer je 'Het ABC van ontstressen', verneem je meer over de wetenschappelijke onderbouw en de bronnen, en ontdek je hoe het toe te passen in je eigen leven. Let op: je hoeft tijdens de workshop NIET te vertellen waar je precies stress van hebt. Je kunt het prima oplossen zonder dat een ander hoeft te weten waar jij de stress van af haalt.

Het ABC van ontstressen:
Jezelf leren ontstressen op een gezonde manier, snel en efficiënt!

Stress in het brein:

  • Wat is stress? Hoe herken je jouw stressgedrag?
  • Wat is het verschil tussen een verbonden brein en een brein in stress?
  • hoe werken de hersenen normaal – wanneer ze niet in stress zijn - samen?
  • Wat er in je hersenen en in je lichaam gebeurt wanneer je in stress raakt

Het bewustzijn en het onderbewuste:

  • Eigenschappen en werking
  • Wat gebeurt er bewust en onderbewust bij stress?
  • De stress in je brein opheffen door letterlijk hersenverbindingen te creëren

Communiceren met je onderbewuste

  • Leren (spier)testen of je brein in stress is of verbonden
  • Het ABC van ontstressen zelf toepassen en testen wat er in je brein gebeurt – of de stress werkelijk weg is.

Veel ruimte om te oefenen :

Deze workshop is een cadeautje aan jezelf. We hebben echt een uur de tijd om diverse situaties te ontstressen. Hierdoor leer je de vele toepassingsmogelijkheden van deze methode snel kennen.

Reacties van vorige deelnemers : “Ik ben veel rustiger naar huis gegaan”, “Wauw, wat een effect, ik ga het zeker vaker gebruiken”, “Gemakkelijk en effectief, had ik dit maar jaren eerder geleerd”, “Ik heb inzicht gekregen in mijn eigen stressreacties”

De Workshop Ontstressen is de voorbereiding op de Kernmodule, waarin je nog veel dieper zal leren ontstressen. Je gaat je slechte gewoontes afleren, je mindset totaal veranderen en de basis leggen voor een gezonder en leuker leven! Je hebt een gereedschapskoffer om te leven zonder stress en je stress met humor te benaderen. Bovendien heb je de mogelijkheid om er op alle momenten van af te raken. Een aanrader als je graag het heft in eigen handen neemt.

De eerstvolgende Kernmodule in Zwolle staat gepland van 13 tot 16 mei in het Dominicanenklooster. Een prachtige locatie, waar we bij mooi weer gebruik kunnen maken van de kloostertuin!

Van harte welkom!
Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten!
Marije