Icon family icon-family

Themaworkshop Familie

Complete the Kernmodule module to unlock this module.

Register for this workshop

Where

Bornem - Gemeenschapshuis Branst

Luipegem 160
2880 Bornem
Belgium

Visit website

When

Spoken languages

Dutch (Nederlands)

Maximum number of participants
500

Complete the Kernmodule module to unlock this module.

Register for this workshop

Additional information

Voor prijzen, kortingen en KMO-portefeuille: klik hier!

Voorbereiding op de workshop

Om jezelf voor te bereiden op de workshop is het nodig eerst de Kernmodule bijgewoond te hebben.

Uren en programma

Op de eerste dag is er vanaf 9u ontvangst met koffie en thee, we beginnen om 9u30 en gaan door tot ongeveer 18u. De tweede dag werken we van 9u tot ongeveer 18u.

Het programma is opgebouwd rond een aantal plenaire gedeelten met instructies en demonstraties, afgewisseld met oefensessies in tweetallen. In het geval van een grote groep, voorzien we geluidsversterking. 

Pauzes en maaltijden

Fair trade koffie en thee, water, biologische tussendoortjes en fruit zijn ter plekke de hele dag door vrij beschikbaar. 's Middags nemen we een uur lunchpauze. Je kan zelf eten meebrengen of vooraf reserveren bij De Zandstuiver aan de overkant van de straat.

Parkeren en overnachtingsmogelijkheden

Er is voldoende parkeerplaats op het terrein en in de buurt. In geval van nood voorafgaand aan of tijdens de workshop, bel +32 (0)486 57 59 27. Wens je te carpoolen, neem dan even contact op via het contactformulier, zodat we dit kunnen organiseren.

Workshopmateriaal

Breng a.u.b. een eigen ringmap mee voor het cursusmateriaal dat uit ongeveer 80 blz. bestaat, zodat je het kan organiseren zoals jij het liefst wil.

Prijzen

De prijs voor deze themaworkshop is €660. Wie een laag inkomen heeft, krijgt €330 korting voor deze Themaworkshop. Een kortingscode kan aangevraagd worden via het contactformulier door wie alleenstaand is en onder de €1400 en samenwonend onder €2300 per maand aan inkomsten heeft (inclusief inkomsten van huurgelden, aandelen en dergelijke; exclusief kindergeld).
Wie jonger is dan 25 krijgt eveneens €330 korting op de deelnameprijs van de Themaworkshops. Neem contact op om een kortingscode te ontvangen.

Wie met twee of meer leden van hetzelfde gezin deelneemt aan deze workshop, kan voor de overige samenwonende gezinsleden een korting van €330 aanvragen.
Wil je deze themaworkshop herhalen (dus nam je in het verleden reeds deel), dan betaal je €132.

Van harte welkom, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten op deze themaworkshop!

Marina