Ico twinsico-twinsx

Themaworkshop 'Onbestemd verdriet, verlies en gemis: prenatale imprints oplossen' (Vanishing Twin)

This workshop has ended.

Where

ONLINE

online
2880 online
Belgium

When

Spoken languages

Dutch (Nederlands)

Maximum number of participants
500

This workshop has ended.

Additional information

DIT IS EEN ONLINE THEMAWORKSHOP VANISHING TWIN EN PRENATALE PROBLEMEN.

Om organisatorische redenen worden deelnemers die minder dan 48h voor aanvang van de workshop inschrijven verzocht ook meteen telefonisch contact op te nemen op +32 479 07 81 40 ​​​​​​of mij een mail te sturen.

Enkele dagen voor de online workshop ontvang je de link en de instructies om online deel te nemen.

Op tijd inschrijven

In verband met het opsturen van het cursusmateriaal vragen we om ten laatste anderhalve week voor de aanvang van de workshop in te schrijven. Indien dit niet mogelijk is, bezorgen we het cursusmateriaal digitaal zodat je het zelf kunt (laten) printen.

Voorbereiding op de workshop

Om jezelf voor te bereiden op de workshop is het nodig eerst de Kernmodule bijgewoond te hebben en de Themaworkshop Familie.

Uren en programma

Op de eerste dag is er online ontvangst vanaf 9u. We beginnen om 9u30 en gaan door tot ongeveer 18u. De tweede en derde dag werken we van 9u tot ongeveer 18u. Tussendoor zijn er pauzes en er wordt één uur middagpauze genomen.

Het programma is opgebouwd rond een aantal plenaire gedeelten met instructies en demonstraties, afgewisseld met oefensessies in tweetallen. In het geval van een grote groep, voorzien we geluidsversterking. 

Workshopmateriaal

Enkele dagen voor de workshop ontvang je het cursusmateriaal en de werkbladen per post. In verband met het opsturen van het cursusmateriaal vragen we om ten laatste anderhalve week voor de aanvang van de workshop in te schrijven. Indien dit niet mogelijk is, bezorgen we het cursusmateriaal digitaal zodat je het zelf kunt (laten) printen.

Voor prijzen, kortingen en KMO-portefeuille: klik hier!

De prijs voor deze themaworkshop is €990. Wie een laag inkomen heeft, krijgt €550 korting voor deze Themaworkshop. Een kortingscode kan aangevraagd worden via het contactformulier door wie alleenstaand is en onder de €1400 en samenwonend onder €2300 per maand aan inkomsten heeft (inclusief inkomsten van huurgelden, aandelen en dergelijke; exclusief kindergeld).
Wie jonger is dan 25 krijgt eveneens €550 korting op de deelnameprijs van de Themaworkshops. Neem contact op om een kortingscode te ontvangen.

Wie met twee of meer leden van hetzelfde gezin deelneemt aan deze workshop, kan voor de overige samenwonende gezinsleden een korting van €550 aanvragen.
Wil je deze themaworkshop herhalen (dus nam je in het verleden reeds deel), dan betaal je €198.

Van harte welkom, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten op deze themaworkshop!

Marina