Where

De Poort in Groesbeek (Nijmegen)

Biesseltsebaan 34
6561 KG Groesbeek (Nijmegen)
Netherlands

Visit website

When

Spoken languages

Dutch (Nederlands)

Maximum number of participants
40

Additional information

Prijzen

De prijs voor deze themaworkshop is €480. Dat is €40 meer dan de prijs van een themaworkshop, omdat het op deze prachtige locatie verplicht is het uitgebreide middagmaal te nemen. Deelnemers die deze workshop herhalen, rekenen de maaltijd ter plaatse af.

Voor meer informatie rond prijzen, kortingen en KMO-portefeuille: klik hier

Voorbereiding op de workshop

Om jezelf voor te bereiden op de workshop is het nodig eerst de Kernmodule bijgewoond te hebben en de Themaworkshops Familie en Communicatie.

Uren en programma

Op de eerste dag is er vanaf 9u ontvangst met koffie en thee, we beginnen om 9u30 en gaan door tot ongeveer 18u. De tweede dag werken we van 9u tot ongeveer 18u.

Het programma is opgebouwd rond een aantal plenaire gedeelten met instructies en demonstraties, afgewisseld met oefensessies in tweetallen. In het geval van een grote groep, voorzien we geluidsversterking. 

Pauzes en maaltijden

Fair trade koffie en thee, water, biologische tussendoortjes en fruit zijn ter plekke de hele dag door vrij beschikbaar. 's Middags nemen we een uur lunchpauze voor de warme maaltijd die inbegrepen is in de meerprijs van deze workshop. Gelieve meteen je dieetwensen door te geven via het contactformulier (ten laatste twee weken voor de workshop).

Parkeren

In geval van nood voorafgaand aan of tijdens de workshop, bel +32 (0)486 57 59 27. Wens je te carpoolen, neem dan even contact op via het contactformulier, zodat we dit kunnen organiseren.

Workshopmateriaal

Breng a.u.b. een eigen ringmap mee voor het cursusmateriaal dat uit ongeveer 50 blz. bestaat, zodat je het kan organiseren zoals jij het liefst wil.

Van harte welkom, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten op deze Themaworkshop!

Marina