Where

Bornem - Gemeenschapshuis Branst

Luipegem 160
2880 Bornem
Belgium

Visit website

When

Spoken languages

Dutch (Nederlands)

Maximum number of participants
500

Additional information

LET OP: deze workshop wordt gespreid gegeven (twee vrijdagen en zaterdagen)

Voor prijzen, kortingen en KMO-portefeuille: klik hier

Voorbereiding op de workshop

Om jezelf voor te bereiden op de workshop is het nodig de Introductie ontstressen bij te wonen (dit kan gratis online door hier te klikken).
Heb je de Introductie ontstressen live gevolgd, maar je er nog niet via deze website voor ingeschreven, doe dat dan eerst door hier te klikken. Online is de Introductie ontstressen gratis.

Indien je niet naar een live Introductie ontstressen kunt komen, is het belangrijk om zowel de online video's van de Introductie ontstressen als de voorbereiding op de Kernmodule goed te bekijken. Als je vragen hebt, kan je die de eerste dag meteen stellen.

Uren en programma

Op vrijdag 13 augustus is er vanaf 9u ontvangst met koffie en thee, we beginnen om 9u30 en gaan door tot ongeveer 18u. De volgende dagen werken we van 9u tot ongeveer 18u. De laatste dag ronden we af omstreeks 17 u.

Het programma is opgebouwd rond een aantal plenaire gedeelten met instructies en demonstraties, afgewisseld met oefensessies in tweetallen.

Pauzes en maaltijden

Fair trade koffie en thee, water, biologische tussendoortjes en fruit zijn ter plekke de hele dag door vrij beschikbaar. 's Middags nemen we een uur lunchpauze. Je kan zelf eten meebrengen of vooraf reserveren bij De Zandstuiver aan de overkant van de straat.

Parkeren en overnachtingsmogelijkheden

Er is voldoende parkeerplaats op het terrein en in de buurt. In geval van nood voorafgaand aan of tijdens de workshop, bel +32 (0)486 57 59 27. Wens je te carpoolen, neem dan even contact op via het contactformulier, zodat we dit kunnen organiseren.

Workshopmateriaal

Breng a.u.b. een eigen ringmap mee voor het cursusmateriaal dat uit ongeveer 80 blz. bestaat. We voorzien zelf een mapje met het materiaal dat we het meest gebruiken.

Heb je nog vragen? Stuur ons een mail door hier te klikken.

 

Van harte welkom, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Marina