Ico swirl icon-swirl

Core

This workshop has ended.

Where

Rotselaar - Centrum Eenheid

Aarschotsesteenweg 381
3111 Rotselaar (bij Leuven)
Belgium

When

Spoken languages

Dutch (Nederlands)

Maximum number of participants
20

This workshop has ended.

Additional information

Voor prijzen, kortingen en KMO-portefeuille: klik hier

Opgelet, inschrijvingen voor de maaltijden zijn afgesloten. Wie nu nog inschrijft kan zelf voorzien in een lunchpakket!

De prijs van deze workshop bedraagt €880,- verhoogd met 4x €26,- per dag voor de vegetarische maaltijd die mee is inbegrepen in de prijs. Indien je bepaalde intoleranties hebt, laat het ons dan meteen weten via team@livetheconnection.com.

Voorbereiding op de workshop

Om jezelf voor te bereiden op de workshop is het nodig de Workshop Ontstressen bij te wonen (dit kan gratis online door hier te klikken).
Heb je de Workshop Ontstressen live gevolgd, maar je er nog niet via deze website voor ingeschreven, doe dat dan eerst door hier te klikken. Online is de Workshop Ontstressen gratis.

Indien je niet naar een live Workshop Ontstressen kunt komen, is het belangrijk om zowel de online Workshop Ontstressen te bekijken als de video's ter voorbereiding op de Kernmodule. Log in en klik op deze link. Onderaan vind je de video's ter voorbereiding op de workshop. Als je vragen hebt, kan je die de eerste dag meteen stellen.

Uren en programma

Op de eerste dag is er vanaf 9u ontvangst met koffie en thee, we beginnen om 9u30 en gaan door tot ongeveer 18u. De andere dagen werken we van 9u tot ongeveer 18u. De laatste dag ronden we af omstreeks 17 u.

Het programma is opgebouwd rond een aantal plenaire gedeelten met instructies en demonstraties, afgewisseld met oefensessies in tweetallen.

Pauzes en maaltijden

Fair trade koffie en thee, water, biologische tussendoortjes en fruit zijn ter plekke de hele dag door vrij beschikbaar. 's Middags wordt een vegetarische maaltijd voorzien en nemen we een uur lunchpauze.

Parkeren en Openbaar Vervoer

Parkeren is gratis. Rondom het gebouw zijn een 100-tal parkeerplaatsen voorzien. Er zijn 2 parkeerplaatsen voor minder-validen voorzien bij de ingang.

In geval van nood voorafgaand aan of tijdens de workshop, bel +32 (0)486 57 59 27. Wens je te carpoolen, neem dan even contact op via het contactformulier, zodat we dit kunnen organiseren.

Overnachtingsmogelijkheden

Overnachting kan ter plaatse. Reserveren kan via team@livetheconnection.com.

Workshopmateriaal

Breng a.u.b. een eigen ringmap mee voor het cursusmateriaal dat uit ongeveer 80 blz. bestaat. We voorzien zelf een mapje met het materiaal dat we het meest gebruiken.

Van harte welkom, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Marina