Where

Paal - De Tandem-gezondheidscentrum

Pater Carremansstraat 4
3583 Paal
Belgium

When

Spoken languages

Dutch (Nederlands)

Maximum number of participants
20

Additional information

LET OP: 

Deze workshop wordt niet aaneengesloten gegeven, maar in het weekend van 6/7 en 20/21 februari.

Voor prijzen, kortingen en KMO-portefeuille: klik hier

Voorbereiding op de workshop

Om jezelf voor te bereiden op de workshop is het nodig de Workshop Ontstressen bij te wonen. Dit kan gratis online door hier te klikken, maar het is zeker beter om de Workshop Ontstressen live te volgen ter voorbereiding van de Kernmodule.
Heb je de Workshop Ontstressen live gevolgd, maar je er nog niet via deze website voor ingeschreven, doe dat dan eerst door hier te klikken. Online is de Workshop Ontstressen gratis.

Indien je niet naar een live Workshop Ontstressen kunt komen, is het belangrijk om zowel de online Workshop Ontstressen te bekijken als de video's ter voorbereiding op de Kernmodule. Log in en klik op deze link. Onderaan vind je de video's ter voorbereiding op de workshop. Als je vragen hebt, kan je die de eerste dag meteen stellen.

Uren en programma

Op zaterdag is er vanaf 9u ontvangst met koffie en thee, we beginnen om 9u30 en gaan door tot ongeveer 18u. De andere dagen werken we van 9u tot ongeveer 18u. De laatste dag ronden we af omstreeks 17u.

Het programma is opgebouwd rond een aantal plenaire gedeelten met instructies en demonstraties, afgewisseld met oefensessies in tweetallen.

Pauzes en maaltijden

Koffie en thee en water zijn vrij beschikbaar tijdens de workshop. Breng zelf een kop of een mok en glas mee om drank in te schenken. 's Middags nemen we een uur lunchpauze. Je kan zelf je lunch meebrengen.

Parkeergelegenheid

De praktijk ligt dicht bij het plein aan de kerk van Paal, deelgemeente van Beringen.

Er is voldoende parking. Op het plein zelf kan je vrij parkeren. In de straten rond het plein dien je een parkeerschijf te gebruiken.

Workshopmateriaal

Breng a.u.b. een eigen ringmap mee voor het cursusmateriaal dat uit ongeveer 80 blz. bestaat. We voorzien zelf een mapje met het materiaal dat we het meest gebruiken.

Heb je nog vragen? Stuur ons een mail door hier te klikken.

 

Van harte welkom, we kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Gerda en Jean