Where

Gijzegem (Aalst) - De Looierij

Dekkersweg 4
9308 Gijzegem (Aalst)
Belgium

When

Spoken languages

Dutch (Nederlands)

Maximum number of participants
10

Additional information

Voor prijzen, kortingen en KMO-portefeuille: klik hier

Voorbereiding op de workshop

Om jezelf voor te bereiden op de workshop is het nodig de Workshop “Ontstressen in minder dan 5 minuten” bij te wonen, met een Teacher, live of online. In de Kernmodule gaan we er van uit, dat je dit materiaal al echt goed beheerst.
Mijn dringende raad zou zijn, om, als het enigszins mogelijk is, de workshop Ontstressen live te volgen: ik merk elke keer weer hoeveel meer kennis en ervaring je dat geeft. En de Kernmodule brengt je dan meteen veel meer resultaat.
Op mijn website www.de-fakkel.be vind je de workshops die ik geef.
Je kunt deze workshop ook online volgen (gratis online door hier te klikken), je hebt dan echter geen echte trainer bij de hand.

Indien je niet naar een live Workshop Ontstressen kunt komen, is het belangrijk om zowel de online Workshop Ontstressen te bekijken als de video's ter voorbereiding op de KernmoduleLog in en klik op deze link. Onderaan vind je de video's ter voorbereiding op de workshop. 
Nogmaals, die kennis en ervaring wordt als bekend verondersteld. Als je nog vragen hebt, kun je die op de eerste dag van de Kernmodule stellen.

Uren en programma

Op de eerste dag is er vanaf 9u ontvangst met thee, we beginnen om 9u30 en gaan door tot ongeveer 18u. De volgende dagen werken we van 9u tot ongeveer 18u. De laatste dag ronden we af omstreeks 17 u.

Het programma is opgebouwd rond een aantal plenaire gedeelten met instructies en demonstraties, afgewisseld met oefensessies in tweetallen.
Doel is dat je leert zelfstandig te werken met de verbindingsprocessen zodat je ze zelf ook thuis en op het werk kunt toepassen.

Stop stress, create your life !

Pauzes en maaltijden

Thee, water, wat lekkers en fruit zijn ter plekke de hele dag door vrij beschikbaar. 's Middags nemen we een uur lunchpauze. We kiezen ervoor om geen lunch te verstrekken, zodat we de prijs van de workshops zo laag mogelijk kunnen houden.  Je kan zelf je middageten meebrengen of lekkere vers gemaakte broodjes kopen of bestellen bij
https://www.inforegio.be/broodjeszaak-boca-delice-aalst#contact .
Er is ook een spar in de buurt: https://www.spar.be/winkels/spar-gijzegem

Parkeren

Er is gratis parkeermogelijkheid.
Dekkersweg is een klein zijstraatje aan de lichten op Steenweg naar Oudegem, dit rechtstreeks leidt naar de parking van het ontmoetingscentrum.

Bij het binnenkomen van het ontmoetingscentrum ga je links de hoek om en neem je de trap omhoog. Dan kom je meteen in de juiste zaal terecht.

In geval van nood voorafgaand aan of tijdens de workshop, bel de Teacher Leen Van Damme op +32 (0)496 07 55 40. Wens je te carpoolen, neem dan even contact op, zodat we dit kunnen organiseren.

Workshopmateriaal

Omdat de ervaring leert dat iedereen zijn materiaal liefst zelf ordent, vragen we om een eigen ringmap mee te brengen voor het cursusmateriaal dat uit ongeveer 80 blz. bestaat. Er is een perforator beschikbaar voor gebruik. We geven je bovendien een apart mapje met de werkbladen die we het vaakst gebruiken.

Van harte welkom, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Leen Van Damme