Tine Derick

Over deze coach

Tine Derick

Waar kan ik je bij helpen?

Het is mijn passie om mensen te begeleiden naar zowel psychische als lichamelijke gezondheid, en dit steeds in harmonie met en vanuit onze natuur.  De kracht van onze diepste overtuigingen en patronen speelt daar voor mij een zeer belangrijke rol in.

Mijn specialiteit is...

Natuurlijke gezondheid
Welzijnscoach
Loopbaancoach met VDAB-cheques

Over mij...

Ik leerde op mijn levensweg de kracht van het zelfhelend vermogen van ons lichaam kennen alsook de kracht van onze – vaak onderbewuste - overtuigingen. Het werd me duidelijk dat elk van ons in staat is om ons lichaam te helen en te evolueren naar een vreugdevol leven.

Vanuit mijn achtergrond als maatschappelijk werker zag ik op een gegeven moment dat ik tot dan toe mensen veel te vaak hun kracht ontnomen had, net met de bedoeling om hen te helpen. Het leven leerde me, mede dank zij diverse bijkomende opleidingen, dat het helemaal anders kan. Nu wandel ik graag even met jou mee op je weg naar een vrij, liefdevol en vreugdevol leven.

Meer info vind je op www.spread-your-wings.be

Location

Contact Information

Bedrijfsnaam
Spread Your Wings
Adres
121, Destelheidestraat - Oude Nijvelsebaan, Herisem, Alsemberg, Beersel, Halle-Vilvoorde, Vlaams-Brabant, Vlaanderen, 1652, België
Social media

Wat voor type stresskip ben jij?