Over deze teacher

Sandra Mannaerts

Waar kan ik je bij helpen?

Heel veel mensen ervaren stress en zijn zoekend naar manieren om deze te kanaliseren of om te zetten naar positieve energie. Dat is wat je kan leren tijdens deze workshop.

Deze workshop is essentieel voor iedereen die zich wil verdiepen in stress.

Op een interactieve manier krijg je immers inzicht in wat stress is, hoe het ontstaat en wat dit met je hersenen en je lichaam doet. Vervolgens zet ik je met actieve werkvormen aan om te leren opmerken wanneer je in stress gaat en welke reacties hiermee gepaard gaan.

Van zodra je de signalen herkent, kan jij ten slotte de keuze maken om snel, efficiënt en effectief de stress op te heffen en weer energiek door het leven te gaan.

Deze workshops bied ik aan voor (jong)volwassenen:

  • als (herval)preventie bij (kans op) Burn-out en Bore-out.
  • Die stress ervaren binnen een relatie:
    • binnen de ruime familie (partner-, ouder-, gezins-, familierelatie)
    • binnen de werkcontext (als collega, als of met je leidinggevende)
Over mezelf...

Ik hou er ontzettend van om mensen in hun kracht te zetten en hen in verbinding te brengen met zichzelf en hun omgeving.

Deze drijfveer zette me aan om mijn leidinggevende functie in de privé-sector vaarwel te zetten en me te vestigen als zelfstandig coach.

Om je, als ICF-coach, nog beter te kunnen begeleiden, school ik me graag permanent bij. Binnen de familiale context vormt zowel een Bachelor Gezinswetenschappen (einde juni 2022), de opleiding (familiale)bemiddeling (einde maart 2022) als het postgraduaat rouw en verlies (einde juni 2022) een gigantische meerwaarde.

Voor zowel het individuele, het familiale als professionele niveau overgiet ik dit graag met een sausje van KernTalenten en uiteraard de liefdevolle, snelle, effectieve en efficiënte verbindingsprocessen van Live The Connection.

Als Ontstress Teacher hou ik er ook van om groepen mee te nemen in de wondere wereld van stress en vooral hoe je die met Live The Connection snel kan aanpakken en opheffen.

Wil je nog meer over GrowTree weten? Neem dan zeker een kijkje op www.growtree.be

Contact informatie

Bedrijfsnaam
GrowTree
Adres
Groenstraat 77, Nieuwrode (Leuven), België
Social media

Locatie

swirl-doormat
Logo LTC White RGB tagline trans

Op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top