Over deze coach

Nicolette Ravelli

Waar kan ik je bij helpen?

Als coach ondersteun ik organisaties door betrokken professionals die in topdrukte dreigen vast te lopen, te begeleiden om weer tot zichzelf te komen, zodat ze vanuit balans en innerlijke rust weer tot hun recht kunnen komen. 
Ontstressen, persoonlijke ontwikkeling en zelfvertrouwen zijn thema’s in mijn begeleiding. Van daaruit kiezen om je (verborgen en onbenutte) talenten te ontwikkelen en weer in je kracht komen te staan. Om met de beste versie van jezelf (metier) werk te doen waarvoor je in de wieg bent gelegd (bestemming). Werk waar je blij van wordt en wat van betekenis is. 

Dit doe ik door je aan te spreken op je eigen wijsheid, gevoel, intuïtie, zelfobservatie en creërend vermogen.

 

Mijn specialiteit is...

Ontmasker burn-out
Werken met zin(geving)
Werk en gezin samen

Over mezelf...

Dertien jaar heb ik bij de Rijksoverheid gewerkt als adviseur, trainer en coach. In die tijd ben ik in 3,5 jaar (1995 – 1999) moeder geworden van drie dochters; een vormende periode in mijn leven kan ik wel zeggen. Na een fikse burn-out in 2001 ben ik in 2004 gestart met mijn eigen coachpraktijk in Voorburg. In deze periode heb ik ervaren hoe belangrijk en noodzakelijk het is om te luisteren naar je gevoel en behoeften. Weten waarvoor je in de wieg bent gelegd en welke verborgen talenten je kunt ontwikkelen en inzetten.

In deze reeks van permanente educatie stond voor mij steeds de vraag "Hoe hervind ik mijn balans en levensenergie?" centraal. Door ander werk te gaan doen dat echt bij mij past? Door het werk en gezinsleven vanuit gedeelde waarden met mijn partner te organiseren? Door zelf te veranderen en mij zelf te herprogrammeren? Het bleek allemaal waar en noodzakelijk te zijn. Ik kan nu dan ook met recht zeggen dat ik op alle drie de vlakken deskundig ben geworden en anderen daarin echt wat te bieden heb. Voor meer informatie zie http://www.nicoletteravelli.nl

Contact informatie

Bedrijfsnaam
Nicolette Ravelli
Adres
Deventerweg 57, Zutphen (Gelderland), Nederland
Social media

Locatie

swirl-doormat
Logo LTC White RGB tagline trans
kmo

Op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top