Over deze teacher

Melissa Mertens

Waar kan ik je bij helpen?

(Hoog)sensitief zijn zorgt ervoor dat je veel prikkels opneemt en heel diep verwerkt.  Dit brengt met zich mee dat je dit als heel intens kan ervaren.  Overprikkeling, (chronische) vermoeidheid, over je eigen grenzen gaan, moeilijk keuzes kunnen maken, burn-out, lichamelijke klachten,… zijn typische gevolgen van het overmand worden door prikkels.

Om ervoor te zorgen dat je jouw hoogsensitiviteit helemaal omarmt, dat je deze eigenschap ten volle inzet als iets moois, leer ik je hoe je zelf in staat bent om helemaal tot rust te komen, hoe je verlost geraakt van je vermoeidheid, hoe je je eigen grenzen spontaan gaat aangeven en bewaken, hoe je zelfzeker keuzes maakt, hoe je vrij bent van lichamelijke klachten die echt in de weg kunnen zitten om ten volle te leven…

Wil je van je hoogsensitiviteit jouw kracht maken en kies je ervoor om dit op een heel effectieve manier zelf te creëren, neem zeker contact op en ik ondersteun je met heel mijn hart en passie in jouw eigen, unieke proces.

Mijn specialiteit is...
  • Ik begeleid je op een warme, efficiënte manier in hoe je jouw hoogsensitiviteit helemaal kan inzetten als een kracht.
  • Ik leer je hoe je helemaal zelf, op een ongelooflijk korte tijd, meteen tot rust kan komen.
  • Ik ben er, voel mee en stem me helemaal af op wat jij nodig hebt. Iedereen is uniek en dit vraagt ook een unieke begeleiding.
Over mezelf...

Melissa Mertens (coach, spreker en auteur van het boek Hoogsensitief Opvoeden) deelt vol passie haar expertise rond hoogsensitiviteit.  Ze heeft zelf mogen ondervinden hoe het voelt om “anders te zijn”, niet begrepen te worden, om zich steeds te willen aanpassen aan de omgeving.

Jaren heb ik blijkbaar “gevochten” tegen iets wat ik niet kon benoemen.  Ik wilde zijn zoals “de anderen”, me aanpassen aan “de anderen” om op de één of andere manier aanvaard te worden.  “Zijn wie ik ben” is iets wat ik blijkbaar nooit echt gedurfd heb.  Dit heeft me massa’s energie en (gezondheids)problemen gekost… Besef ik nu…

De juiste mensen, intense opleidingen rond o.a. hoogsensitiviteit, geweldloze/verbindende communicatie en Live The Connection hebben me inspiratie gegeven om te doen wat ik nu met heel mijn hart doe: (hoog)sensitieve mensen begeleiden en ondersteunen om in hun eigen kracht te staan en voluit leven!

Contact informatie

Bedrijfsnaam
Melissa Mertens
Adres
De Daries 111, Arendonk (Turnhout), België
Social media

Locatie

swirl-doormat
Logo LTC White RGB tagline trans

Op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top