Over deze coach

Marjolein van der Burgt

Waar kan ik je bij helpen?

Heb je (onverklaarde) klachten, zit je niet lekker in je vel, of heb je relaties die niet lekker lopen, dan ben je bij mij in goede handen. Ook wanneer je last hebt van je hooggevoeligheid of ondersteuning wilt bij traumaverwerking ben je van harte welkom.
Wat ik in mijn praktijk zie en ook zelf ervaren heb, is dat lichamelijke en psychische klachten en blokkades je afleiden van wat je wilt. Vaak verlies je er veel energie en levensvreugde aan.

De holistische therapie in mijn praktijk heeft als doel om blokkades op te heffen en het energieverlies te stoppen en jou in balans te brengen. Daardoor kunnen je klachten verminderen of verdwijnen, verbeteren je relaties en kun je je verleden achter je laten. Je krijgt je energie en levenslust terug. Je ervaart rust en ruimte om je kwaliteiten te ontwikkelen en om je leven zelf vorm te geven.

 

Mijn specialiteit is...

Ik heb een holistische kijk op klachten en situaties. Ik ben intuïtief en daardoor komen we snel bij de kern van het probleem. Ik begeleid je in hoe je zelf invloed kunt uitoefenen op je gezondheid en welzijn. Hierdoor krijg je rust en inzicht in jezelf en ontstaat er ruimte voor nieuwe keuzes. Zo kom je lekker in je vel en voel je je energiek en levenslustig. 

Specialiteit: SOLK (onverklaarde klachten), hooggevoeligheid, relatieproblemen

 

Over mezelf...

Mijn motto is: Wat je verleden ook mag zijn, je toekomst maak je nu.

Mijn naam is Marjolein van der Burgt en ik ben holistisch therapeut en coach. De afgelopen jaren heb ik me verdiept in stress. Er ging een wereld voor me open. Ik heb mijn kijk op stress en de invloed van stress op ons hele wezen enorm verbreed en verdiept. Het beeld van stress zoals ik dat kende, paste niet bij hoe ik mezelf lange tijd zag. Het bleek echter dat ik wel degelijk veel stress had en dat mijn stressrespons chronisch was geworden. Ofwel, ik stond altijd aan. Dit kostte me veel energie en levensvreugde.

Ik heb geleerd ook de kleine stress signalen te herkennen. Ik kan de stressrespons in een paar minuten opheffen, waardoor ik in verbinding kom met mezelf en mijn oplossend vermogen paraat heb. Verder heb ik ervaren en gezien dat stressvolle situaties die iemand heeft meegemaakt, het leven van nu nog zeer kunnen beïnvloeden. Door de triggers op te heffen, komt er veel meer rust en liefde (voor jezelf). Ook ligt je toekomst open, in plaats van dat het een herhaling van zetten is die (onbewust) bepaald worden door je verleden.

Ik begeleid je graag om de verbinding met jezelf te versterken en te ontdekken wie je bent en wat je wilt in je leven.

 

Contact informatie

Bedrijfsnaam
Levensverbinding
Adres
Snelliuslaan 6, Zwolle (Overijssel), Nederland
Social media

Locatie

swirl-doormat
Logo LTC White RGB tagline trans

Op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top