Over deze coach

Heleen van Leerzem

Waar kan ik je bij helpen?

Ben jij (hoog)gevoelig en ondervind je daar hinder van? Gevoeligheid/hoogsensitiviteit is iets heel moois, én het kan een hele uitdaging zijn om ermee te leren omgaan. Vaak ervaar je de wereld om je heen heel intens en 'werkt' het bij jou allemaal wat anders dan gemiddeld. Ik kan je helpen om met je gevoeligheid te leren omgaan. Te voorkomen dat je constant overprikkeld raakt en te leren genieten van jouw leven.

Ik begeleid mensen die vooral vanuit hun hoofd leven en meer in verbinding willen zijn met hun gevoel. Naast coaching met Live The Connection geef ik ook sessies in de natuur. In de buitenlucht, wandelend, in stilte of juist in gesprek. Net wat er voor jou nodig is op dat moment.

Stress is iets waar veel mensen helaas regelmatig mee te kampen hebben. Langdurige stress kan ervoor zorgen dat je oververmoeid raakt. Wil jij je stress verminderen en meer ontspanning ervaren in jouw leven dan ben je van harte welkom in mijn praktijk.

 

Mijn specialiteit is...

Mijn cliënten leren opmerken wanneer ze in stress gaan en hoe dat komt. Zelfzorg leren ontwikkelen, leren grenzen te stellen, overprikkeling voorkomen. Meer connectie maken met je gevoel.

De sessies in de natuur vind ik zelf heel bijzonder. Door in de natuur te zijn worden je gedachten vanzelf rustiger, je gaat meer voelen en minder denken. Onze verbinding met de Aarde is heel belangrijk om als mens in balans te zijn. Ik kan je helpen om die verbinding te ervaren en te verdiepen. We wandelen samen op één van de vele mooie plekken in de Zeeuwse natuur. Niks moet, alles mag, we kijken samen waar je behoefte aan hebt en wat ik voor je kan betekenen. Soms is dat een gesprek, of een korte meditatie. Soms ontstaat er een bijzondere ontmoeting met een dier of plant. Soms is dat de stilte ervaren, je omringd voelen door de elementen en even niks moeten.

 

Over mezelf...

Ik ben geboren en getogen in het mooie Zeeland.

Ruim 20 jaar heb ik gewerkt als pianodocente en pianiste, binnen mijn privé lespraktijk. Nog steeds is muziek maken en beluisteren iets waar ik enorm van geniet.

Daarnaast is de natuur voor mij een grote inspiratiebron. Het liefst ben ik buiten, aan zee, in de bossen of op een andere mooie plek. Daar laad ik op en voel ik mij verbonden met de Aarde, met mijzelf, en met ‘alles dat is’.

Ik ben empathisch, open, enthousiast en hooggevoelig. Het was voor mij best een lange weg om met deze laatste eigenschap te leren omgaan. Nadat ik een aantal jaar geleden met burn-out klachten te maken kreeg ben ik, vanuit een diepe behoefte om mijzelf te helen, begonnen met zelfonderzoek. Inmiddels heb ik geleerd om mijn ‘voelen’ serieus te nemen en te gebruiken als kompas. Ook tijdens de coachings-sessies maak ik daar gebruik van.

Ik heb de energetische healings-opleiding gevolgd bij John Nieuwendyk in Hilversum. Daarnaast verschillende workshops op het gebied van intuïtieve ontwikkeling bij het Elohim Centre in Groningen. Ook heb ik me verdiept in het werken met klank (soundhealing) en stemwerk.

In 2019 maakte ik kennis met de Live The Connection© methode, waardoor ik binnen korte tijd ben opgeknapt van mijn burn-out klachten. Ik vind het dan ook mooi om binnen mijn praktijk met deze krachtige methode te kunnen werken. Bij Centrum Gea in Gent heb ik de opleiding tot ‘Live The Connection© Coach’ succesvol afgerond.

Contact informatie

Bedrijfsnaam
Hekate Coaching
Adres
Molenwater 137 ('Het Molenwaterpand'), Middelburg, Zeeland
Social media

Locatie

swirl-doormat
Logo LTC White RGB tagline trans

Op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top