Over deze teacher

Gerda Hanssens

Waar kan ik je bij helpen?

Als je vast komt te zitten en door mentale of fysieke klachten je leven moet stilleggen, kan je

tijdens een individuele sessie bij mij terecht voor een snelle uitweg uit deze situatie. Het liefst leer ik je tijdens een workshop jezelf te helpen in alle omstandigheden.

Wie dagelijks voor anderen zorgt, thuis, in het onderwijs of de in zorg, heeft vaak de neiging de zelfzorg naar de achtergrond te schuiven en pas als alles vastloopt naar hulp uit te kijken. Jaren therapie is dan geen optie en dus zit je goed bij de methode van Live The Connection die ik toepas en je aanleer.

Jongeren kunnen op school of daarbuiten te veel hindernissen op hun pad krijgen om vlot hun doel te bereiken. Ook voor hen is Live The Connection een geweldige, snelle en efficiënte methode, die ik hen graag aanleer.

 

Over mezelf...

De combinatie van leidinggevende in de zorg, dagelijks voor een klas pubers staan en een gezin waar ik mijn opgroeiende kinderen met een leerstoornis opving en begeleidde, werd me mentaal en fysiek te veel. Voor de ‘frozen shoulder’ die mij toen letterlijk blokkeerde, zocht ik een alternatieve behandeling om de cortisonespuit te vermijden of alleszins uit te stellen.

De gebruikte methode had zo’n snel resultaat voor zowel mijn mentale als mijn fysieke toestand, dat ik meteen de opleiding ging volgen. In eerste instantie zou ik dit enkel voor mezelf en mijn gezin gebruiken.

Zo was ik in minder dan 5 minuten af van 50 jaar panische angst voor honden. Een wonder met een enorme impact op mijn dagelijks leven.

Al gauw maakte ik gebruik van mijn kwaliteiten als aandachtige luisteraar, ervaren lesgever en empathische medemens om ook anderen te coachen.

Ik kon mijn droom waarmaken en Live The Connection-teacher te worden om mensen te leren zichzelf te helpen op elk moment, in elke situatie. Zelfredzaamheid zie ik immers als een topprioriteit.

 

Contact informatie

Bedrijfsnaam
Automagie
Adres
Kroondallaan 62, 1653 Dworp

Locatie

swirl-doormat
Logo LTC White RGB tagline trans

Op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top