Over deze teacher

Christianne van Dooijewaard

Waar kan ik je bij helpen?

Voor iedereen die met kinderen werkt of een beter contact wil met zijn eigen kinderen. Zit je met jezelf in de knoop ?  Doe je moeilijk over van alles en nog wat ? Zit je nog maar alleen in je hoofd ? Laten we samen op pad gaan, de knoop ontwarren, inzicht krijgen in jouw patronen en opnieuw contact maken met je gevoel en je lijf. Zodat jij de beste versie van jezelf wordt.

Overspoeld door verdriet door bijvoorbeeld het verlies van een dierbare ? Blijft verdriet jou leven bepalen ? Met de krachtige processen van LTC gaan we aan de slag: vanuit doorleefd verdriet op weg naar weer grip op jouw leven. Helemaal in contact met jezelf en de mensen om je heen. Om te ontdekken dat kwetsbaar durven zijn een enorme kracht is. Kom terug in jouw kracht en geniet weer volop van het leven, ook jij kunt dat !

 

Mijn specialiteit is...

Praktisch, helder en concreet, ervaringsdeskundige op het gebied van verlies en verandering.

 

Over mezelf...

Ik ben Christianne van Dooijewaard (1967) ik heb veel verschillende dingen gedaan, steeds meebewogen met dat wat er in mijn leven gebeurde. Dat heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben : helemaal mezelf. Creatief, speels, communicatief, met 2 voeten stevig op de grond. In verbinding met mezelf, mijn omgeving en met de natuur. Naast mijn werk als LTC teacher werk ik als BSO (Buiten Schoolse Opvang) coördinator op een fantastische plek midden in de natuur. En die combinatie maakt mij zielsgelukkig. Mijn motto is dan ook : ieder kind verdient een volwassene die goed in zijn vel zit.

Op-handen-gedragen – Praktijk voor een stessvrij leven

Contact informatie

Bedrijfsnaam
Op Handen Gedragen
Adres
Kijkduinstraat 36, Haarlem (Noord-Holland), Nederland
Social media

Locatie

swirl-doormat
Logo LTC White RGB tagline trans
kmo

Op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top