Betalen met KMO-portefeuille

De kortingscode die je kunt gebruiken bij het afrekenen is letterlijk: KMOP
 
Je kunt deze code enkel gebruiken indien je ook effectief via de KMO-portefeuille gaat betalen.
 
Op het afrekenformulier in de webshop zie je enkel het bedrag van de btw om aan ons te betalen.
Vervolgens krijg je van ons een factuur met daarop het bedrag met en zonder btw, zodat je die aan de KMOP kunt bezorgen. Zie ook hieronder voor het stappenplan.
 
Je vindt Live The Connection via het nummer DV.O227907 (The LOVE Method). Wanneer je het DVO-nummer moet ingeven, denk er dan aan een punt toe te voegen tussen DV en O. Het betreft de letter O voor het cijfer 2.
 
Let op, enkel voor de Kernmodule en de Themaworkshops kan je beroep doen op de KMOP. Workshops herhalen kan niet met KMOP. Wens je met KMOP in te schrijven voor Traject Doorbreken, neem dan vooraf contact op met tinne@livetheconnection.com. 
 
De KMOP is enkel inzetbaar door Vlaamse bedrijven. De huidige voorwaarden van de KMO-portefeuille zijn:
 • kleine ondernemingen genieten 30% subsidie
  (voorheen 40%)
 • middelgrote ondernemingen genieten 20% subsidie
  (voorheen 30%)
 • het maximale steunplafond per jaar bedraagt €7.500

Stappenplan:

Voor de Workshop Ontstressen kan geen KMO-portefeuille worden aangevraagd; voor de Kernmodule en de Themaworkshops wel. 

De eerste stappen zijn de volgende:

 1. Inschrijven door een datum te kiezen in de agenda en daar op 'inschrijven' klikken.
 2. Op de betaalpagina als kortingscode invoeren: KMOP
 3. Na het vervolledigen van het inschrijfproces ontvang je per e-mail je factuur (kijk evt. in je spam). 
Vervolgens:
Aan de hand van je factuur kan je de aanvraag indienen op de website KMO Portefeuille. Een gedetailleerde omschrijving om dat te doen, vind je hieronder. Voor meer inlichtingen kan je terecht bij: kmo-portefeuille@vlaanderen.be
 1. Registratie van een onderneming (eenmalig):
 De aanvraagprocedure voor de kmo-portefeuille gebeurt volledig digitaal. Als je voor de eerste keer een subsidieaanvraag wil doen, moet je je onderneming eerst registreren. 
Ga naar: https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille
 2. Je dient je subsidieaanvraag in voor de betreffende workshop (bedrag excl. btw). Ga naar:  https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille
  Je kiest daar hoe je je wilt aanmelden. Dit kan met: 
  - de elektronische identiteitskaart (EID) en aangesloten kaartlezer
  - de elektronische identiteitskaart (EID) en draadloze kaartlezer
  - het federaal token
  - een beveiligingscode via app
  - een beveiligingscode via sms
  Doorloop dan het ganse stappenplan en vul bij dienstverleningsnummer ‘DV.O227907’ in. Let op de juiste schrijfwijze: na het punt komt eerst een hoofdletter o en dan pas het cijfer 2.
 3. In het stappenplan wordt gevraagd onder welke categorie de workshop valt. Je kiest hier een categorie die voor jouw beroepsbezigheden relevant is. 
 4. Zodra je jouw aanvraag hebt ingediend, ontvang je van de overheid een mail met het verzoek tot betaling van jouw aandeel. Gelieve deze betaling onmiddellijk over te maken op het rekeningnummer van SODEXO. Wanneer deze betaling niet werd doorgevoerd vòòr de start van de opleiding, kan je niet deelnemen. Gelieve dus geen rekening te houden met de uiterste betaaldatum welke vermeld staat in de mail van de KMO- portefeuille. Hou er rekening mee dat je voor de KMO-portefeuille enkel het cursusbedrag excl. BTW mag vermelden. Jouw aandeel in de betaling wordt automatisch verrekend.

 5. Zodra jij jouw deel van de factuur hebt betaald aan SODEXO, zal jij – de eerstvolgende werkdag na jouw betaling – een mail ontvangen van de Vlaamse Overheid dat ze jouw betaling goed hebben ontvangen.
 Het is belangrijk dat je onmiddellijk na de ontvangst van die mail, opnieuw inlogt op de website van de KMO-portefeuille. Je dient immers het volledige bedrag nog ‘administratief’ door te storten aan Live The Connection (DV.O227907 The LOVE Method).
Schermafbeelding 2019-02-09 om 13.48.58_0
swirl-doormat
Logo LTC White RGB tagline trans
kmo

Op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top