Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Online Evenement Online Evenement
  • Dit evenement is voorbij.

Kernmodule – Online op twee vrijdagen en zaterdagen

13 augustus 2021 - 14 augustus 2021

|Recurring Evenement (See all)

An event every week that begins at 00:00 on vrijdag, repeating until 21 augustus 2021

Online Evenement Online Evenement
€515 – €880

Datum en uur
Vrijdag 13 en zaterdag 14 augustus, vrijdag 20 en zaterdag 21 augustus 2021

Op vrijdag 13 augustus 2021 ben je welkom vanaf 8.30u. We beginnen stipt om 9u en gaan door tot ongeveer 18u. De volgende dagen, 14 en 20 augustus) werken we van 9u tot ongeveer 18u. De laatste dag (21 augustus) ronden we af tussen 17u en 17.30u.

Pauzes en maaltijden
Tussendoor zijn er pauzes en er wordt één uur middagpauze genomen.
Het programma is opgebouwd rond een aantal plenaire gedeelten met instructies en demonstraties, afgewisseld met oefensessies in tweetallen.

Plaats
Dit is een online Kernmodule. Je ontvangt vooraf een link om deel te nemen. We werken met het programma Zoom, dat wijst zichzelf uit.

Workshopmateriaal
Enkele dagen voorafgaand aan de workshop ontvang je het workshopmateriaal en de werkbladen per post. In verband met het opsturen vragen we om ten laatste anderhalve week voor de aanvang van de workshop in te schrijven. Sowieso bezorgen we jou vooraf het workshopmateriaal ook digitaal, zodat je het zelf kunt (laten) printen.

De workshop
De Kernmodule is de workshop waarin je de kern van de methode leert: in vier dagen krijg je alles in handen om je leven snel en diepgaand te ontstressen op alle niveaus. Je leert je onderbewuste overtuigingen veranderen, komaf maken met slechte gewoonten en oude patronen, de stress uit je relaties halen en je leven fundamenteel oriënteren op wat goed is voor jou en je omgeving.

Doel is dat je leert zelfstandig te werken met de verbindingsprocessen, zodat je ze zelf ook thuis en op het werk kunt toepassen.

Er wordt steeds voldoende assistentie voorzien door mensen die ervaring hebben met Live The Connection. Ook van de Teacher krijg je zeker voldoende persoonlijke aandacht gedurende de workshop.

Teacher
Marina Riemslagh

Prijs
Deze workshop kost €880 per persoon.
De gezinskorting, jongerenkorting (-25) en sociale korting voor mensen met een laag inkomen bedraagt €365. Kom je hiervoor in aanmerking, dan betaal je €515. Voor meer info over kortingen, klik hier.

Inschrijven
Klik hier om in te schrijven

Gegevens

Begin:
13 augustus 2021
Einde:
14 augustus 2021
Kosten:
€515 – €880
Evenement Categorieën:
,
Bekijk de site van Evenement

Organisator

Marina Riemslagh
Telefoon:
+32 479 07 81 40
E-mail:
marina@trajectdoorbreken.com
Bekijk de site van Organisator
swirl-doormat
Logo LTC White RGB tagline trans
kmo

Op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top